Leczenie raka Asd-2

Tłuszczak

Data dołączenia: wrzesień 2017 Posty: 38 Podziękowano: 0 razy Podziękowano: 0 razy ->

Leczenie raka Asd-2

Witajcie użytkownicy forum! Może ktoś wie o aplikacji, frakcji ASD-2. Jak to działa i czy naprawdę pomaga? A po usunięciu żołądka (gastroektomia), czy można go użyć, aby przerzuty nie wzrosły?

Data dołączenia: sierpień 2017 Posty: 51 Podziękowano: 0 razy Podziękowano: 0 razy ->

Wiadomość od% 1 $ s napisała:

Data dołączenia: maj 2017 Posty: 2 Podziękowano: 0 razy Podziękowano: 0 razy ->

Przed leczeniem w klinice przepisałam też piołunka, ale specjalnie piłam ASD, mój mąż zastanawiał się nad kroplami i piłem tak łatwo pić. Lekarze nie zalecają i zdałem sobie sprawę, że to bzdury to tylko lekarze. Ale jeśli to cię uspokaja, to wypij to Ale pomyśl sam, czy to by pomogło, chyba że umrzesz.

Zarejestrowany: Oct 2016 Posty: 4 808 Podziękowano: 0 razy Podziękowano: 0 razy ->

Wiadomość od% 1 $ s napisała:

Mój uroonkolog powiedział mi. kiedy tatusiowi przepisywano hormonoterapię nieoperacyjnego raka prostaty, a ja zapytałem o równoległe leczenie ASD: „Widzisz, nie znam tego leku, nie wiem, jaka będzie reakcja na ASD drogich leków, które przepisujemy tacie. Nawet jeśli to nie pogorszy, my zmarnujemy cenny czas ”

Mam na myśli, aby spróbować tego nie tylko zamiast tego, ale także z oficjalnymi lekami

Data dołączenia: 18 sierpnia 2017 Posty: 42 Podziękowano: 0 razy Podziękowano: 0 razy ->

Zastosowanie wewnątrz nie przynosi żadnych korzyści, gdy rozmazane rany są pomocne, ale jest jeszcze jedna frakcja 3. Testowane na psach.

Zarejestrowany: Oct 2016 Posty: 4 808 Podziękowano: 0 razy Podziękowano: 0 razy ->

Zastosowanie frakcji 2 ASD w onkologii

Choroby onkologiczne zajmują drugie miejsce na liście śmiertelności po patologiach układu sercowo-naczyniowego. Nie ma lekarstwa na raka. Opracowana frakcja 2 ASD do onkologii jest stosowana ze względu na zauważalny efekt leczenia patologii raka. Substancja ma pozytywny wpływ na układ odpornościowy, funkcje w ciele są stabilizowane. ASD-2 służy również do leczenia wielu innych chorób..

Pojęcie i opis ASD-2

Nazwa ASD-2 brzmi: - antyseptyczny stymulator Dorogowa. Dorogov opracował lek w 1947 roku w laboratorium. Początkowo lek nosił nazwę ASDf-1. Lekarz zapoznał się z reakcją sorbentów na ciało podczas zatrucia. Badania przeprowadzono na żabach.

W trakcie eksperymentów naukowiec odkrył, że poszczególne uwięzione pierwiastki podczas kremacji tkanek zwierzęcych mają specjalne właściwości, których wcześniej nie badano. Po eksperymentach Dorogow otrzymał kościany kaptur zwierząt. Składnik organiczny stał się podstawą do stworzenia ASD-2. Utworzony środek zaczął być przepisywany pacjentom z nieleczonymi ranami, wrzodziejącymi zmianami typu troficznego, przewlekłymi patologiami zapalnymi i zapaleniami gruźliczymi.

ASD (frakcja 2) okazał się lekiem skutecznie zwalczającym nowotwory. W praktyce medycznej opracowano wzór na frakcję 3 leku. Jest przeznaczony do leczenia chorób naskórka. ASD-2 nie był szeroko stosowany w leczeniu patologii nowotworów na dużą skalę. Substancja jest stosowana w weterynarii.

Składnik ASD dzieli się na dwa typy - frakcja 2 i 3. ASD-2 jest lotną żółtawą cieczą. ASD-3 działa jak ciecz o lepkiej strukturze czarnego zabarwienia i jest wytwarzany w postaci maści lub balsamu. Zastosowanie wewnętrzne jest dozwolone tylko w przypadku leku ASD-2. Pierwiastek wpływa na poszczególne mikrobakterie i struktury tkanek, w pełni na cały organizm. Głównym celem tego leku jest stymulacja funkcji reprodukcyjnych i ochronnych organizmu, co przyczynia się do niezależnego wyleczenia choroby.

Cel ASD

Lek ASD jest szeroko stosowany w celu eliminacji chorób w dziedzinie weterynarii. Narzędzie jest przeznaczone do zapobiegania infekcjom i chorobom naskórka u bydła, stymulując odporność zwierząt i zwiększając produkcję mleka. Podczas produkcji antyseptycznego stymulatora wytwarzanych jest kilka frakcji. ASD-1 nie jest nigdzie używany. Ale ASD-2 i ASD-3 są substancjami leczniczymi dla zwierząt. Pierwszy typ służy do celów zewnętrznych i wewnętrznych, a drugi - tylko do zewnętrznych.

Lek składa się z aromatycznych amin, amidów, kwasu karboksylowego, fenolu, zanieczyszczeń organicznych pierwiastków śladowych, soli amonowych, lipidów, cyklicznego węglowodoru, cyklicznego węglowodanu, białka, estru węglanu choliny, aminokwasów, soli amonowych, nieorganicznych związków azotowych i innych pierwiastków otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej surowy materiał. Odpady i tkanki żywego inwentarza wybiera się do produkcji substancji. Przetwarzane są kości, mięso i mączka kostna. Powstała mieszanina ma brązowy kolor z żółtawym odcieniem i jasny nieprzyjemny zapach. Często z powodu zapachu ludzie odczuwają odruch wymiotny. Trudno jest pić.

Działanie ASD ma na celu przyspieszenie gojenia się ran i stanów zapalnych skóry. Substancja działa jako apetyt i poprawia funkcjonowanie przewodu pokarmowego u zwierząt. Wśród pozytywnych właściwości są wzrost masy ciała, wzrost objętości laktacji i stymulacja funkcji układu nerwowego. U danej osoby lek może działać na różne sposoby..

Jeśli produkt jest użyteczny dla zwierząt gospodarskich, nie oznacza to, że substancja będzie również korzystna dla danej osoby. Wśród ludności informacje o korzystnym wpływie ASD na zdrowie szybko się rozprzestrzeniły. Lek jest zatwierdzony do stosowania wyłącznie w dziedzinie weterynarii. Lek nie stał się substancją przeznaczoną dla ludzi. Jednak ze względu na dostępność i niski koszt składnik jest stosowany przez ludzi w leczeniu wielu chorób..

Wpływ leku na organizm

Zastosowanie w onkologii u ludzi wyróżnia się znacznymi korzystnymi działaniami. Składnik ASD-2 jest uważany za adaptogen. Zwiększa odporność komórek narządów na różne negatywne wpływy, szczególnie w sytuacjach stresowych. Struktura substancji jest podobna do składu żywych komórek. Ze względu na podobieństwo składnik łatwo wchodzi do tkanki. Nie ma procesu odrzucania.

Lek nie ma działań niepożądanych. Pierwiastki nie zakłócają przebiegu ciąży, chociaż przechodzą przez barierę krew-mózg. Właściwości stymulanta stabilizują poziom hormonów i aktywują funkcjonowanie obwodowego układu nerwowego. ASD działa jako immunomodulator i aktywuje procesy metaboliczne.

Przy długotrwałym stosowaniu leku obserwuje się dobrze funkcjonujące narządy. Ciało jest w stanie samodzielnie obronić się przed różnymi procesami patologicznymi i przywrócić swoje funkcje. ASD-2 nie eliminuje drobnoustrojów i szkodliwych mikroorganizmów, ale pomaga organizmowi wzmocnić swoją obronę, poprawiając odporność człowieka. Wśród pozytywnych efektów leku są:

  • Wzmocnienie układu odpornościowego człowieka.
  • Stabilizacja i równowaga hormonalna.
  • Bez skutków ubocznych.
  • Normalizacja procesów metabolicznych w ciele.
  • Bezpieczeństwo płodu u kobiet w ciąży.
  • Eliminacja toksycznych bakterii.
  • Intensywna regeneracja tkanek.
  • Poprawa apetytu.
  • Stabilizacja przewodu pokarmowego i przewodu pokarmowego.
  • Kwasowość żołądka zmniejsza się, trawienie związków białkowych normalizuje się..
  • Ma działanie antyseptyczne i przeciwbakteryjne..
  • Wpływ na powstawanie nowotworów spowodowany brakiem równowagi hormonalnej - rak gruczołu krokowego, jajników, gruczołów sutkowych.
  • Wpływ na guzy powstałe w komórkach nerwowych.
  • Poziom alkaliczny wzrasta, blokując rozprzestrzenianie się i rozwój komórek nowotworowych. Prawdopodobieństwo przerzutów jest zmniejszone.
  • Proces przerzutów jest hamowany podczas chorób onkologicznych płuc, nerek, wątroby, raka jąder, mózgu, żołądka, odbytnicy, trzustki, kości itp..

Zastosowanie środka antyseptycznego do leczenia chorób nowotworowych znacznie zwiększa odporność. Prawdopodobieństwo powrotu do zdrowia u pacjentów wzrasta. Ze względu na powiązaną strukturę elementów leku odrzucenie nie występuje podczas interakcji z natywnymi komórkami organizmu.

Leczenie różnych chorób

W leczeniu patologii onkologicznych lek okazał się skuteczny. Stymulator Dorogowa skutecznie zwalcza następujące patologie:

  • Guz mózgu, czerniaki w tkankach różnych narządów, rak podstawnokomórkowy. Przy istniejącym ryzyku rozwoju ognisk przerzutowych, sarkoidozy płucnej.
  • Mięśniaki macicy i inne choroby ginekologiczne.
  • Wole guzkowe, nieprawidłowości patologiczne w tarczycy.
  • Prostata u mężczyzn, gruczolak piersi.
  • Tworzenie torbieli wątroby i nerek.
  • Wodobrzusze.
  • Białaczka i limfogranulomatoza.

Skuteczność ASD-2 widoczna jest w leczeniu nie tylko patologii nowotworowych. Lek jest skuteczny w leczeniu gruźlicy i chorób przenoszonych drogą płciową - chlamydii i rzęsistkowicy. Takie choroby skutecznie reagują na leczenie farmakologiczne:

  • impotencja;
  • otyłość;
  • zapalenie płuc, zapalenie opłucnej, zapalenie oskrzeli;
  • łuszczyca;
  • wyprysk;
  • dna;
  • żylaki;
  • rozedma;
  • choroby sercowo-naczyniowe, mastopatia i inne patologie piersi;
  • wczesny etap choroby Parkinsona.

Stymulator Dorogowa skutecznie zapobiega wielu chorobom. Składnik jest stosowany wewnętrznie, w postaci płynów lub tamponów w patologii ginekologii. Zaleca się środki zapobiegawcze i leczenie lekiem, jeśli:

  • astma, zapalenie zatok;
  • nieżyt żołądka;
  • bolesne objawy w stawach;
  • stomatologiczne, głowy i inne objawy bólowe.

Podaną listę można uzupełnić dodatkowymi chorobami wyleczonymi za pomocą ASD-2. Dzięki środkom zapobiegawczym substancja zmniejsza prawdopodobieństwo rozwoju grypy i przeziębienia. Znacząco zmniejszyło ryzyko połknięcia zakaźnych bakterii i złamań kości.

Metody przyjmowania leku ASD-2

Lek ASD-2 wpływa na proces raka jako środek znieczulający w początkowych stadiach rozwoju. Składnik jest w stanie spowolnić przebieg choroby. Zielarze zalecają stosowanie środka terapeutycznego do zwalczania patologii onkologicznych, szczególnie w przypadku zaawansowanego raka żołądka. Aby uzyskać maksymalny efekt, leczenie choroby odbywa się w zintegrowany sposób..

Lek stosuje się pod ścisłym nadzorem onkologa. Ważne jest, aby postępować zgodnie ze wskazanym schematem leczenia bez wprowadzania jakichkolwiek zmian w nim według własnego uznania. Pacjent powinien zrozumieć, że w trakcie chemioterapii i radioterapii podawanie ASD-2 jest zabronione. Dla skutecznego i bezpiecznego leczenia raka istnieje specjalny schemat stosowania leku.

Podczas terapii zapewnia się stopniowy wzrost ilości przyjmowanej substancji. Wypij część 2 jest niezbędna 4 razy dziennie po 3-4 godzinach. W pierwszym tygodniu zaleca się przyjmowanie nie więcej niż pięciu kropli na dawkę. Pięć dni później kwota wzrasta do dziesięciu kropli. Po pięciu dniach objętość roztworu wzrasta o pięć kropel, aż osiągnie pięćdziesiąt. Następnie pacjent przestrzega ilości pięćdziesięciu kropli i zużywa się aż do wyleczenia.

Istnieje delikatna metoda leczenia. Komponent jest odbierany przez inny algorytm. Najpierw trzy krople substancji rozcieńcza się w 35–40 ml płynu. Po dniu dodaj pięć kropli. Objętość wzrasta, aż osiągnie liczbę trzynastu kropel w szóstym dniu. Następnie musisz zatrzymać się na jeden dzień i powtórzyć przebieg terapii z tą samą dawką.

Przebieg leczenia wynosi jeden miesiąc, po czym zostaje przerwany na tydzień. Dalszy kurs rozpoczyna się od pięciu kropli roztworu, stopniowo zwiększając się codziennie w dawce dwóch kropli. Po miesiącu używania leku następuje przerwa. Ważne jest monitorowanie samopoczucia po zażyciu ASD-2. Jeśli wystąpi pogorszenie i dyskomfort, przerwij leczenie..

Zalety i wady leku

ASD-2 jest bezpieczny. Lek nie szkodzi ciału i nie emituje toksycznych pierwiastków. Pacjenci tolerują działanie środka terapeutycznego. Osiągnięcie pierwszych wyników komponentu zajmuje dużo czasu. Jednak nie obserwuje się akumulacji szkodliwych mikroorganizmów i zatrucia organizmu.

Tradycyjna medycyna zaleca przyjmowanie leku razem z silnymi wywarami z akonitu, piołunu i glistnika. Główną i jedyną wadą środka zaradczego jest istniejący nieprzyjemny zapach. Kiedy specjaliści próbowali zmienić zapach lub całkowicie go pozbyć, stymulator stracił swoje specyficzne właściwości.

Zauważono ważny niuans w przyjmowaniu substancji, który należy wziąć pod uwagę. Stosowanie ASD-2 w leczeniu raka u ludzi jest zabronione na poziomie legislacyjnym. Stosowanie leku jest dozwolone w dziedzinie weterynarii. Osoba powinna zrozumieć, że po rozpoczęciu przyjmowania leków sam jest odpowiedzialny za swoje życie i zdrowie. Instrukcja użytkowania nie zawiera informacji o zużyciu ASD-2 przez osobę.

Skutki uboczne i rekomendacje

W praktyce medycznej widoczna jest tylko osobista nietolerancja składnika terapeutycznego. Istnieje możliwość wystąpienia niepożądanych reakcji przekraczających dopuszczalną dawkę. Lek działa jako silny środek pobudzający, który zwiększa ryzyko namacalnego nadmiernego pobudzenia.

ASD-2 jest zabroniony dla pacjentów z problemami w funkcjonowaniu układu sercowo-naczyniowego i nerwowego. Również przyjęcie jest niedopuszczalne dla osób cierpiących na wysokie ciśnienie krwi. Większość recenzji pacjentów zaznajomionych z lekiem i korzystających z niego jest pozytywna. Istnieją recenzje pacjentów, którzy nie doświadczyli żadnego efektu zażywanej substancji.

Pacjenci z rakiem podkreślają działanie przeciwbólowe leku. Podczas leczenia lekiem obserwuje się znaczne spowolnienie rozprzestrzeniania się komórek nowotworowych. W przypadku niezależnego stosowania leku w przypadku poważnych patologii (onkologia lub HIV) wymagana jest zgoda i kontrola lekarza prowadzącego. Ważne jest, aby zrozumieć, że przekroczenie dopuszczalnej dawki może zmienić skuteczny środek terapeutyczny w truciznę. Zalecana jest lista zaleceń, których należy przestrzegać podczas przyjmowania ASD-2:

  • Dopuszcza się mycie substancji wodą i ciepłymi płynami..
  • Do przechowywania leku najlepiej wybrać schłodzone i ciemne miejsca. Nie przechowuj elementu w lodówce..
  • Nie pij alkoholu.
  • Zaleca się dodanie do diety większej ilości pokarmów roślinnych - zieleni, warzyw, owoców, jagód, orzechów itp..

Asd w recenzjach onkologicznych lekarzy

Bezpłatne konsultacje VKontakte. Kliknij w link!

Frakcja ASD 2 prawdziwe recenzje zebrane z sieci społecznościowej. LMO!

Frakcja asd 2 recenzje

Jeśli chodzi o raka - chemioterapię i radioterapię - co leczy się dziś, oczywiście, znacznie lepiej „gówno”? Ale są to jedyne obecnie znane metody. Wszyscy rozumieją, że jest to zasadniczo barbarzyństwo, ale nie ma innej; nie znaleziono alternatywy. Jeśli ASD w jakiś sposób pomaga choć trochę, może odłożyć tę chemię, z której matki wymiotują, więc nie martw się, włosy wypadają, apatia - nie chcesz nic robić (to jest tylko zewnętrzne, nie wspominając o konsekwencjach), to nie ma o czym rozmawiać Nie. Jeśli placebo jest również offsetem. Nawet jeśli nie ma sensu, ma sens, ponieważ przynajmniej daje nadzieję tym ludziom.

Igor też nie wierzył i ilu tu był sarkastyczny))) piszą bzdury o tym, że nie pomaga ludziom, którzy nawet nie widzieli ASD w ich oczach))) nie wspominając, że próbowali. ASD nigdy nie należy przyjmować z alkoholem, a dla wielu jest to ogromny minus, więc łatwiej jest nadal bić i sarkastycznie mówić, że ASD nie pomaga))) Pomoc wódki i piwa)))

Przeglądy aplikacji frakcji 2 ASD

Lek 2 frakcji ASD pomaga leczyć wiele chorób. Eliksir życia Aleksieja Dorogowa.

Manka, krople naprawdę pomagają. Moja matka zajęła 2 lata. ale ponieważ nie łagodzi bólu, przestała go przyjmować. Po 4 miesiącach zniknęła ((ASD zatrzymuje rozwój komórek rakowych, ale ich nie niszczy).

asd 2 recenzje aplikacji

Eugene, krople ASD są oficjalnie związane z suplementami diety. Tak mówi opakowanie. W związku z tym: konsultacja lekarska nie jest wymagana. Kolejne pytanie brzmi: ooo-bardzo niewielu naszych lekarzy, lekarzy domowych i jak kaleką źle i nigdy nie marzyli. Zwłaszcza w Rosji - aby wyciąć wszystko, co jest możliwe, ale jak osoba nie będzie już żyć, najważniejsze jest usunięcie odpowiedzialności, że nie umarł pod twoim nadzorem, a wtedy przynajmniej trawa nie będzie rosła. moim zdaniem!

ASD nie jest weryfikowany przez żadne poważne badania. Przynajmniej nadal nie mogli zobaczyć, będę bardzo wdzięczny, jeśli dasz napiwek. A jeśli tak, to zgodnie z zasadami medycyny opartej na dowodach ASD jest tylko śmierdzącym płynem

Kick-ass, to wszystko, solidni profesorowie i pracownicy naukowi.. większość wciąż nie ma najmniejszego doświadczenia klinicznego, wielu nie otrzymało jeszcze dyplomów, ale z drugiej strony samozadowolona ambicja i wojowniczy dogmatyzm są wyższe niż dach;))

Drogi geniuszu. ASD jest NAPRAWDĘ działającym lekiem. Sprawdzone przez praktykę.. i Boże, zabraniaj, abyś ty i twoi pacjenci nigdy nie musieli osobiście stawiać czoła sytuacji, w której oficjalna medycyna jest całkowicie bezsilna, a tylko „nieoficjalne” naprawdę oszczędza.

asd 2 recenzje leczenia leczenia

Ludmiła, napisałeś - podstawowa przyczyna choroby myśli. Zaproponowałem ci odpowiednią opcję) do przyjmowania leków, to wszystko.

// Jeśli chodzi o ASD - najciekawsze jest to, dlaczego Dorogova jest pełna, osobiście zrzuciłem już 2,5 kg, chociaż nie piję dużo. Ponieważ ostatnio piję i nie mam USG), ale według moich odczuć nie będę malować drobiazgów, ale wydaje się, że to pomaga.

O „hodowane” - to kompletna bzdura. Istnieją leki, które kosztują około 2 tysięcy, z kilkoma patentami, promowanymi, z konsultantami na linii i bezpłatną dostawą. I z jakiegoś powodu ludzie piszą o tym leku. Kto musi rozmnażać się za 150 rubli?

asd 2 recenzje

Przyjrzyj się uważnie ASD -2, ma to pozytywny wpływ na układ nerwowy, co jest bardzo ważne w leczeniu raka

Zna dwie osoby, które wyleczyły raka z ASD

Victoria, tak wiem. Piłem z wrzodu. Nie ma już wrzodów))), a teraz piję, aby temu zapobiec, lot jest wspaniały))), ale ASD 3 nadal śmierdzi, może wyleczyć ich gorące głowy))))

ludzie, jest coś takiego ASD 2 i 3 to bardzo śmierdzące śmieci. W aptece weterynaryjnej kosztuje 150 pensów. Jeśli wylejesz czyjąś nić ze strzykawki, wtedy wszystkie ubrania można wyrzucić. Będzie śmierdzący marsz)))))

Sam ciągle używam ASD-2) leczy wszystko dosłownie. Dopiero na nim wyleczono napięcie mięśni

To naprawdę bardzo dobra rzecz. Pracuję w aptece, sam robię maści, w tym frakcję ASD. Ale aby go kupić, wysyłamy ludzi na rynek, nie możesz go kupić nigdzie indziej. Jej zapach jest okropnie nieprzyjemny, nie zapomnisz, musisz pracować w maskach. Po aplikacji ludzie zauważają, że to bardzo pomaga.

Nie mogę powiedzieć, że jestem osobą kompetentną, doświadczenie użytkowania jest zbyt małe. Ale jeśli jest, zawsze jest gotowy do podzielenia się. Moim zdaniem ASD nie jest lekiem (to uwaga na początku artykułu) i nie może zastąpić narkotyków. Jest to środek immunostymulujący.

Dowiedz się o programie przeciwpasożytniczym. Pozbycie się robaków i innych nieuczciwości. Jest też grupa, która ma kontakt z ASD, mówią, że to pomaga.

Asd frakcja 2 pomoże dziewczynce na gruźlicę. Gruźlica była leczona tym lekiem nawet podczas wojny. Ten lek stosuje się w leczeniu początkowego stadium raka. Wielu ich znajomych wyzdrowiało z różnych chorób. Bardzo dobre lekarstwo. Przeczytaj opinie, jeśli mi nie wierzysz.

Moja matka miała raka, została wyleczona! Najpierw zrobiła chemię, potem operację... a teraz mój dziadek też zachorował, ale najwyraźniej nie będzie w stanie wyzdrowieć. jeśli masz kogoś z rakiem, radzę pić lek „ASD fraction 2” w celu zapobiegania, nie jest drogi, nieszkodliwy i wielu wierzy (i ja też) w jego skuteczność! Możesz google o nim

Jeśli przeżyjesz zapach leku ASD 3f, to pomoże. Posmaruj uszkodzoną skórę 21 dni. Pomaga nie tylko od trądziku, ale także od wrzodów, łuszczycy. Przeczytaj recenzje online. Ale zapach jest nierealny.

Przeczytaj o ASD 2 Dorogova. Widziałem ludzi, którzy pomagali.

Znałem dwa ASD, które zdecydowały się uwierzyć w ten strasznie pachnący lek i niepoważnie podjąć tradycyjne leczenie. Kobiety umarły.

Artykuł mówi, że nadtlenek wodoru jest stosowany nie tylko w Rosji i krajach WNP. W jakiej klinice nadtlenek wodoru wstrzykuje się do naszego guza zamiast wycinać? Chociaż, jeśli nie jest on już operowalnym pacjentem, biorą i piją tam wszystko: chryzostom, wszelkiego rodzaju inne napary, i być może wstrzykuje się je do guza na potrzeby eksperymentu. Ale myślę, że jest w domu.

O jakich bzdurach mówisz? Co do diabła z trupami? Kto został zabity z powodu konkurencji. Nie bądźcie głupi, dziewczyny, czytajcie wiarygodne źródła.

Jeśli chodzi o frakcję 2-ASD, jest to tak naprawdę lek, znany od 100,500 lat.

Irina, ten lek - ASD, frakcja - 2, jest sprzedawany w klinikach weterynaryjnych i aptekach weterynaryjnych. Piję to sam od kilku lat. Choroba onkologiczna. Kupiłem go niedawno w Permie, kosztuje 250 rubli. Biorę 5 dni w 2 ml, popijając mocną herbatą, a następnie około godziny, aby nie jeść. Dwa dni wolne i jeszcze pięć dni pijemy. Więc trzy tygodnie, a potem dwa tygodnie - przerwa. I kontynuuj. Ogólnie wszystko jest dobrze pomalowane w czasopismach „Zdrowe”. Sprawdź stare wydania. Od razu nie pamiętam roku.

to rak, my mieliśmy to samo z Chernysh, który był w naszym prześwietleniu. Tylko terapia wspomagająca, próbowaliśmy wtedy wszystkiego, a ASD nie pomogło, a Witebsk i środki ludowe. Kot właściciela zdecyduje, co robić

ASD 2

  • miłość
  • Użytkownicy
  • 17 postów
  • Dzielnica Anisimov Ramensky
  • Użytkownicy
  • 100 postów
  • Miasto Ramensky District
  • miłość
  • Użytkownicy
  • 17 postów

Rzecznik (24 kwietnia 2013 r. - 15:00) napisał:

  • sergei
  • Użytkownicy
  • 1,472 postów
  • miłość
  • Użytkownicy
  • 17 postów

sergei (04 maja 2013 - 23:42) napisał:

  • sergei
  • Użytkownicy
  • 1,472 postów
  • miłość
  • Użytkownicy
  • 17 postów

sergei (05 maja 2013 - 18:55) napisał:

  • Dzielnica Anisimov Ramensky
  • Użytkownicy
  • 100 postów
  • Miasto Ramensky District

Rzecznik (26 kwietnia 2013 r. - 16:03) napisał:

ASD - prawda o leku Dorogova

Właściwie dobrana terapia uzupełniająca odgrywa kluczową rolę w skutecznym leczeniu nowotworów złośliwych. Fakt ten jest wielokrotnie potwierdzany przez praktykę medyczną. Niestety, nie wszyscy onkolodzy rozumieją znaczenie leków i metod, które pomagają pacjentom poradzić sobie z niszczycielskimi konsekwencjami nie tylko samej choroby, ale także chemioterapii, radioterapii i powikłań pooperacyjnych..

Dlatego chorzy na raka bardzo często chodzą na „pływanie swobodne” w poszukiwaniu „eliksiru życia”, który może czynić cuda i gwarantować powrót do zdrowia nawet przy najbardziej niekorzystnych prognozach.

Jeden z tych „eliksirów” to bardzo ciekawa ciecz o nazwie ASD, opracowana jeszcze w czasach Stalina przez utalentowanego weterynarza eksperymentalnego Aleksieja Własowicza Dorogowa w trakcie badań naukowych prowadzonych pod tytułem „potajemnie” i mających na celu znalezienie „lekarstwa na promieniowanie”.

Sam fakt, że ASD w ZSRR powstał zgodnie z „specjalnym zadaniem” elit kremlowskich, powoduje wzrost zainteresowania narkotykiem. Ale „przeszłość konspiracyjna” nie jest jedynym powodem, aby zwrócić szczególną uwagę na „ekstrakt ze zwłok” o okropnym zapachu, który od kilkudziesięciu lat jest oficjalnie produkowany na potrzeby medycyny weterynaryjnej i sprzedawany w aptekach weterynaryjnych. A to oznacza, że ​​lek ma całkiem określone zalety. Dowiesz się o nich z naszego bezstronnego „własnego dochodzenia”, w którym postaramy się odpowiedzieć na następujące pytania:

  • Co to jest ASD?
  • Jak powstał lek i do czego był pierwotnie przeznaczony?
  • Gdzie i jak jest dzisiaj produkowany??
  • Komu i dlaczego ASD są przepisywane przez weterynarzy?
  • Dlaczego lek nie znalazł uznania w oficjalnej medycynie?
  • Czy stosowanie tego narkotyku jest niebezpieczne??
  • I wreszcie, jak skuteczny (i czy jest skuteczny) ASD w raku?

ASD: skład, cechy produkcyjne i odmiany

Lek jest wytwarzany z biomateriału, a ściślej - z odpadów pochodzących z przemysłu mięsnego: mączki kostnej, ścięgien i tkanki mięśniowej. Surowiec ten jest przetwarzany za pomocą specjalnej technologii opartej na metodzie sublimacji. Podczas przetwarzania powstaje kondensat bogaty w substancje biologicznie czynne. Skład kondensatu zmienia się w zależności od etapu procesu..

Różne w składzie (i działaniu) kondensaty nazywane są frakcjami ASD. W praktyce weterynaryjnej stosuje się dwie odmiany leku: frakcja 2 (ASD F2) i frakcja 3 (ASD F3).

Skład ASD F2 obejmuje substancje organiczne z aktywną grupą SH, pochodne amidów i alifatycznych amin, węglowodory (cykliczne, alifatyczne), kwasy karboksylowe i wodę. Kolor płynu może zmieniać się od żółtego do ciemnoczerwonego. Lek dobrze miesza się z wodą i ma charakterystyczny nieprzyjemny trwały zapach. ASD F2 nadaje się zarówno do stosowania jako środek zewnętrzny, jak i do podawania doustnego.

Skład ASD F3 zawiera te same aktywne składniki, co skład ASD F2, a także pochodne fenoli i alkilobenzenów. Związki fenolowe są bardzo silnymi środkami antyseptycznymi, co tłumaczy wysoką aktywność przeciwdrobnoustrojową F3 ASD. Ale są to bardzo silne trucizny, które po spożyciu dostają się do krwioobiegu i powodują poważne zatrucie z nieodwracalnymi zmianami. Dlatego frakcja 3 jest używana wyłącznie do użytku zewnętrznego..

Historia powstania stalinowskich „środków Makropoulosa”

Konsekwencje bombardowań nuklearnych japońskich miast Hiroszima i Nagasaki w 1945 roku są znane na całym świecie. Jednak niewiele osób wie, że w ZSRR, nawet podczas II wojny światowej, uruchomiono tajny rządowy projekt mający na celu stworzenie leku, który mógłby chronić osobę przed promieniowaniem.

Aleksiej Własowicz Dorogow

W projekcie wzięli udział czołowi specjaliści w dziedzinie medycyny i nauk pokrewnych; eksperymenty przeprowadzono w oparciu o kilkadziesiąt wyspecjalizowanych instytucji, w tym Ogólnounijny Instytut Doświadczalnej Medycyny Weterynaryjnej, gdzie jednym z laboratoriów kierował młody utalentowany naukowiec Aleksiej Dorogow. To tam w 1947 roku narodził się jego „pomysł” - ASD (antyseptyczny stymulant Dorogowa).

Pierwsze próbki ASD uzyskano z eksperymentalnych żab, a ściślej ze skórki żaby: niezbędny składnik średniowiecznych „mikstur”, których produkcję wykonywali uzdrowiciele w różnych częściach globu.

Niektórzy twierdzą, że Dorogow celowo podążał ścieżką uzdrawiających czarowników w nadziei na odkrycie tajemnicy starożytnych mikstur magicznych. Jednak bardziej prozaiczny powód jest nie mniej prawdopodobny: odpady z żab laboratoryjnych wykorzystane w innych eksperymentach były najbardziej przystępnym cenowo i całkowicie darmowym surowcem. Na korzyść tej wersji przemawia fakt, że następnie Dorogow zastąpił skórkę żaby odpadami z zakładów mięsnych.

Tak czy inaczej, ale naukowcowi udało się uzyskać kompozycję wyjątkową pod względem swoich właściwości, która charakteryzuje się niespotykaną wysoką skutecznością w leczeniu infekcji skóry i okolicy narządów płciowych. Ponadto po spożyciu (część 2) ASD spowodował poprawę właściwości adaptacyjnych i ochronnych organizmu, zwiększając aktywność układu odpornościowego, hormonalnego i nerwowego.

To właśnie te właściwości maksymalnie przybliżają uzyskaną kompozycję do pożądanego „eliksiru”, autora metody odzwierciedlonej w jego imieniu, jednocześnie określając jego autorstwo: antyseptyczny stymulator Dorogowa - ASD.

Nawiasem mówiąc, wielu uważa niefortunną literę „D” za jeden z powodów, dla których lek nigdy nie zdołał dotrzeć do otwartych przestrzeni oficjalnej medycyny: podobno zbuntowany weterynarz nie chciał usunąć go z nazwy i dzielić laury z „wyższą kastą” - lekarzami oprawy z nazwą i regalią.

Według innej wersji ASD nie była szeroko rozpowszechniona, ponieważ mężowie stanu obawiali się, że „eliksir życia” spowoduje nieodwracalne szkody w krajowym przemyśle farmaceutycznym, zastępując lwia część nieskutecznych leków.

Niektórzy są skłonni obwiniać „przywódców ludu”, którzy kategorycznie nie chcą długowieczności dla swoich ludzi i starali się zachować „lekarstwo Makropoulosa” dla wąskiego kręgu wysokich rangą urzędników blisko Stalina. Jednak w 1951 r. ASD do użytku zewnętrznego (część 3) został oficjalnie zatwierdzony do stosowania w medycynie w leczeniu skóry i niektórych chorób przenoszonych drogą płciową (na przykład rzęsistkowica).

Mówi się, że za życia lidera i jego świty lek był bardzo poszukiwany, a wyniki leczenia były po prostu fantastyczne. Na przykład, biorąc ASD F2, matka Lavrenty Pavlovich Beria całkowicie wyzdrowiała z zaawansowanej postaci raka macicy (!), Po czym „prawa ręka Stalina” wierzyła we wszechmoc ASD i energicznie promowała ją wśród bliskich.

Mówią, że po śmierci Stalina i zastrzeleniu Berii wynalazca „kremlowskiego eliksiru” zaczął mieć poważne problemy, a po przedwczesnej śmierci samego Dorogowa w 1957 r. Zainteresowanie ASD szybko ostygło, a obie odmiany leku zaczęły być stosowane wyłącznie na potrzeby medycyny weterynaryjnej.

Nowa fala popularności ASD jako „ludzkiego” leku rozpoczęła się pod koniec ubiegłego wieku dzięki staraniom córki wynalazcy, immunologa, alergologa i homeopaty Olgi Dorogovej, a także jej współpracowników i podobnie myślących ludzi.

I chociaż ta popularność jest nadal „popularna”, a ASD nie otrzymała „rejestracji” na półkach zwykłych aptek, pacjenci z różnymi problemami są wysyłani w celu wyszukiwania informacji na jej temat..

Współczesne „bitwy” wokół „eliksiru kremlowskiego” i jego realne korzyści

Dorogova Olga Alekseevna

Jak wspomniano powyżej, po popularyzacji ASD przez ojca i jego promocji w medycynie klinicznej jako adaptogenu o unikalnych cechach, podjęła się najmłodsza córka wynalazcy, Dorogova Olga Alekseevna. Niektórzy uważają ją za uczennicę ojca, ale się mylą: naukowiec zmarł, gdy Olga była jeszcze dzieckiem. Jej działalność zawodowa rozpoczęła się dopiero w latach 90. ubiegłego wieku. W tym czasie ASD cieszyła się renomą w dziedzinie medycyny weterynaryjnej i dwóch oficjalnych producentów: Armawir i Kashintsev Biofactories (obecnie Shchelkovo Biocombine). Jakość wytwarzanego przez nich leku, a przede wszystkim ASD F2, kategorycznie nie odpowiadała Dorogovowi. Jej zdaniem producenci naruszyli ten przepis, stosując białka roślinne jako surowce. W rezultacie skuteczność leku była niewystarczająca.

We współpracy z Areal Medical Olga Dorogova odtworzyła produkcję ASD według starych receptur. Jednocześnie opracowała metody wytwarzania dwóch nowych frakcji o wyższym stopniu oczyszczenia, praktycznego braku nieprzyjemnego zapachu i wyraźniejszych właściwości adaptogennych. Olga Aleksiejewna opatentowała swoje wynalazki pod nazwami APD 4 i APD 5 (lek adaptacyjny Dorogowa).

To właśnie te „nowe” leki stosuje we własnej praktyce medycznej, którą stosuje do dziś, pomimo wieku emerytalnego.

Czy córka Dorogowa czerpie zyski z imienia ojca, czy też nowy ASD naprawdę różni się zasadniczo od „zastępczego Armawira i Schelkova”?

Z jednej strony szanowana jest historia Olgi Alekseevna, a także liczba dyplomów i patentów, które posiada.

Z drugiej strony istnieje wiele obiektywnych powodów, które podają w wątpliwość nie tylko skuteczność nierozpoznanego „remedium Makropoulos” w jakichkolwiek istniejących formach, w tym nowo opatentowanych, ale także bezpieczeństwo jego stosowania w leczeniu ludzi. Właśnie dlatego (i nie z powodu machinacji konkurentów i złych życzeń!) ASD we wszystkich postaciach jest nadal lekiem, który jest dopuszczony i przeznaczony wyłącznie do użytku weterynaryjnego.

W poniższej tabeli porównaliśmy różne frakcje SDA dla trzech głównych wskaźników:

  • oficjalne pozwolenie na użytkowanie;
  • udowodniony efekt kliniczny;
  • bariery w użyciu medycznym;

Charakterystyka porównawcza frakcji ASD

Frakcja ASDWykorzystanie ustawodawczePrawdziwy efekt leczniczy, potwierdzony badaniami klinicznymi i praktykąObiektywne braki, możliwe powikłania i skutki uboczne przy leczeniu ludzi
F2nauka weterynaryjnaPoprawa właściwości adaptacyjnych organizmu zwierząt domowych i hodowlanych dzięki stymulacji naturalnych systemów ochronnych i regulacyjnych.

  • Jest przepisywany w leczeniu i zapobieganiu chorobom przewodu pokarmowego, układu moczowo-płciowego, układu oddechowego, chorób skóry.
  • Służy do stymulacji ośrodkowego układu nerwowego i ośrodkowego układu nerwowego..
  • Stosowany w zaburzeniach metabolicznych.
  • Zwiększa odporność u osłabionych zwierząt i zwierząt po chorobach zakaźnych i inwazyjnych.
  • Stymuluje wzrost i rozwój kurczaków i prosiąt, zwiększa produkcję jaj u kurcząt.
Ciecz ma ostry nieprzyjemny trwały zapach. Przedawkowanie po przyjęciu doustnym może powodować skurcz naczyń krwionośnych ze zwiększonym ciśnieniem, zaburzenia żołądkowo-jelitowe. Formalne badania kliniczne leku w placówkach medycznych nie zostały przeprowadzone (niemożliwe jest oszacowanie rzeczywistego wpływu ASD na narządy i układy organizmu, długoterminowe konsekwencje nie są znane).
F3nauka weterynaryjnaDziałanie antyseptyczne, stymulacja aktywności układu siateczkowo-śródbłonkowego, normalizacja odżywiania tkanek, przyspieszenie gojenia się ran. Jest przepisywany w różnych stężeniach z następującymi patologiami:

  • nekrobakterioza;
  • choroby skóry (wyprysk, zapalenie skóry, owrzodzenia troficzne) (obejmuje nie więcej niż 1-10% powierzchni ciała);
  • zgnilizna kopyt owiec;
  • pyometra spowodowana rzęsistkowicą lub bakteriami chorobotwórczymi, a także zapalenie pochwy i zapalenie błony śluzowej macicy u krów (douching i tampony).
Ciecz jest toksyczna, ma nieprzyjemny zapach. Po spożyciu powoduje poważne zatrucie. Prawdziwe konsekwencje zastosowania zewnętrznego w leczeniu chorób skóry i błon śluzowych u ludzi nie zostały zbadane..
F4brakującybrakującynie studiowałem
F5brakującybrakującynie studiowałem

Dlaczego ADA może pomóc w gruźlicy i zaszkodzić rakowi?

Oczywiście, jeśli chodzi o zdrowie (a zwłaszcza, gdy możliwości medycyny są mocno ograniczone), brak oficjalnych zaleceń dotyczących stosowania określonej metody leczenia jest daleki od wzięcia pod uwagę.

Pacjenci cierpiący na choroby zagrażające życiu są gotowi na wypróbowanie wszelkich wątpliwych metod: co, jeśli to pomoże?

Dlatego „przeszłość i teraźniejszość weterynaryjna” nie tylko im nie przeszkadza, ale także stanowi dodatkową zachętę: ponieważ właściwości adaptogenne leku Dorogov są testowane i potwierdzane przez długoterminową praktykę weterynaryjną, to lek może mi pomóc, a przynajmniej nie zaszkodzi.

Jeśli chodzi o nieprzyjemny zapach, problem poważnie chorego pacjenta nie ustaje.

Nie największy koszt - kolejny argument na korzyść ASD i ogromna liczba schematów administracyjnych eliksiru dla różnych dolegliwości można łatwo znaleźć w sieci. Jak mówią, bierz i używaj, przestrzegając prostych zasad:

  • Ciecz nie może mieć kontaktu z powietrzem, tj. fiolki nie można otworzyć, a do strzykawki należy wpisać wymaganą liczbę ASD, nakłutą gumową igłą korkową.
  • Weź lek do środka, a także użyj go zewnętrznie, jest to ściśle zgodne ze schematem. Podobnie jak w przypadku stosowania innych biostymulatorów, w zdecydowanej większości przypadków podawanie rozpoczyna się od małych dawek i stężeń, z ich stopniowym zwiększaniem do terapeutycznego, a następnie stopniowym zmniejszaniem.
  • Płyn do użytku wewnętrznego należy ostrożnie i powoli rozcieńczać w wodzie, herbacie lub mleku (w przypadku szybkiego rozcieńczenia roztwór aktywnie się pieni). Lepiej zrobić to na zewnątrz (na balkonie lub na ulicy), w przeciwnym razie trudno będzie pozbyć się nieprzyjemnego zapachu w mieszkaniu. Musisz wypić gotowy roztwór na czczo, ściskając nos. Po zażyciu ASD zaleca się „oddychać” i / lub płukać usta i nos przez kilka minut.
  • Nie tylko do użytku wewnętrznego, ale także do użytku zewnętrznego, osoba może używać tylko frakcji 2.
  • Jeśli wystąpią jakiekolwiek objawy niepożądane, leczenie ASD należy natychmiast przerwać..

Oczywiście przestrzeganie tych zaleceń nie gwarantuje pełnego bezpieczeństwa podczas stosowania leku (na przykład nie można wykluczyć reakcji alergicznych itp.). Jeśli jednak masz pewność, że oficjalna medycyna nie jest w stanie Ci pomóc, możesz spróbować „wstrząsnąć” swoją odpornością na własne ryzyko oraz przyspieszyć i zmobilizować procesy metaboliczne. Rzeczywiście, śmierdzący płyn jest naprawdę bogaty w substancje czynne, których po prostu nie ma w organizmie zmęczony walką z chorobą.

A jeśli problemy zdrowotne polegają na naruszeniu równowagi drobnoustrojowej, zmniejszeniu mechanizmów ochronnych, wyczerpaniu tkanek nerwowych i mięśniowych, możliwe jest, że przyjmowanie ASD spowoduje pewien pozytywny efekt.

Dotyczy to w szczególności tak poważnej i wyjątkowo słabo leczonej choroby, jak gruźlica. W tym przypadku jednorazowa mobilizacja mechanizmów odpornościowych, metabolicznych i hormonalnych jest prawdziwą okazją, aby pomóc ciału pokonać patogen, podstępną bakterię Kocha. A jeśli zwycięstwo zostanie osiągnięte, to przy odpowiedniej pielęgnacji, żywieniu, stylu życia, a co najważniejsze, przy braku kontaktu z Bacillus gruźlicy, choroba nie powróci.

Jednak w przypadku onkologii podawanie ASD może nie tylko okazać się nieskuteczne, ale także odgrywać dokładnie odwrotną rolę. Nie bez powodu nawet najbardziej „zagorzali” zwolennicy tej metody mimowolnie zauważają, że przyjmowanie leku tylko „szybko zatrzymuje dalszy wzrost guza nowotworowego”, ale nie prowadzi do jego zniknięcia.

Jednocześnie propagandyści SDA wolą nie wspominać, że obfitość biologicznie aktywnych składników w „eliksirze” służy jako źródło energii nie tylko dla mechanizmów ochronnych i regulacyjnych, ale także dla samych złośliwych nowotworów..

Milczą też o tym, że sztuczne pobudzenie odporności „metodą szoku” prędzej czy później prowadzi do jej wyczerpania, któremu towarzyszy przerwa na odpoczynek i powrót do zdrowia. Właśnie z tej przerwy korzystają komórki rakowe, rozmnażając się z prędkością błyskawicy przy braku jakichkolwiek czynników ograniczających. W takim przypadku powrót choroby jest nieunikniony, ponieważ przyczyną raka nie jest bakteria, która nie spadła z zewnątrz, ale naruszenie procesów wewnętrznych.

Współczesna inżynieria genetyczna zbliżyła się do zdolności kontrolowania aktywności onkogenów. Ale podczas gdy hipotezy zamieniają się w prawdziwe metody terapeutyczne, upłynie dużo czasu, którego pacjenci z rakiem po prostu nie mają..

Ale mają już możliwość zastosowania naprawdę działających i naprawdę bezpiecznych metod, które nie prowadzą do wyczerpania mechanizmów ochronnych, do zwiększenia namnażania komórek rakowych i innych poważnych powikłań spowodowanych działaniem silnych adaptogenów. Odwoływanie się do takich metod stanowi prawdziwą pomoc w specjalistycznym leczeniu i możliwość uratowania życia.

ASD-2. opinia. Opinie

Ponieważ Nie jesteś zalogowany. Wejść.

Ponieważ temat jest archiwalny.

Ponieważ Nie jesteś zalogowany. Wejść.

Ponieważ temat jest archiwalny.

Ponieważ Nie jesteś zalogowany. Wejść.

Ponieważ temat jest archiwalny.

Ponieważ Nie jesteś zalogowany. Wejść.

Ponieważ temat jest archiwalny.

Ponieważ Nie jesteś zalogowany. Wejść.

Ponieważ temat jest archiwalny.

Ponieważ Nie jesteś zalogowany. Wejść.

Ponieważ temat jest archiwalny.

Ponieważ Nie jesteś zalogowany. Wejść.

Ponieważ temat jest archiwalny.

Proszę również o odpowiedź na temat nadwagi. Możesz prywatnie, możesz tutaj. podziękować.

A moja teściowa po operacji onkologicznej bierze to byaku. :-) Pomaga czy nie - trudno powiedzieć.

Zastosowanie frakcji 2 ASD: korzyści i szkody dla ludzi

Frakcja ASD 2 - lek z grupy immunomodulatorów. Po raz pierwszy ten lek został wyprodukowany przez A.V Dorogova.

Otrzymał substancję czynną z organizmu żab rzecznych, ogrzewając je w specjalnym aparacie. Początkowo ten lek został opracowany jako gojenie ran, antyseptyczne. Wykorzystano go do zneutralizowania negatywnego wpływu promieniowania na ludzkie ciało..

Recenzje ASD 2 i przeprowadzone eksperymenty wykazały skuteczność tego leku nie tylko w przypadku ekspozycji na promieniowanie. Pozytywne recenzje dały impuls nowym eksperymentom. Większość badań przeprowadzono na zwierzętach, dlatego obecnie istnieje bogate doświadczenie w stosowaniu tego leku w weterynarii. Oficjalnie frakcję ASD 2 początkowo zezwolono na stosowanie wyłącznie do leczenia zwierząt. Eksperymenty dotyczące stosowania leku u ludzi zostały zawieszone z powodu śmierci głównego twórcy leku.

Jednak skuteczność tego leku w leczeniu różnych poważnych stanów doprowadziła do popularności i wzrostu zainteresowania tym lekiem jako skutecznym środkiem terapeutycznym dla wielu chorób u ludzi. Tak więc świece Dorogowa z frakcją ASD 2 były bardzo popularne - lista chorób, w których mają działanie terapeutyczne, jest bardzo imponująca.

Forma wydania i skład

Z reguły ciecz ma żółtawy lub brązowy kolor. Może mieć również bursztynowy odcień. Niezawodnie wszystkie elementy, z których składa się ASD, są nieznane.

Niemniej jednak możemy z całą pewnością stwierdzić, że następujące frakcje są obecne we frakcji:

  • Pochodne kwasów karboksylowych (amidy);
  • Pochodne amoniaku (aminy);
  • Kwasy karboksylowe;
  • Węglowodory.

Lek nie jest oficjalnie uznawany, ale ma dość szeroki obieg w masach. Istnieje kilka powodów:

  1. Niski koszt (tańszy niż 300 rubli);
  2. Porównywalna dostępność - można go kupić w prawie każdej aptece weterynaryjnej;
  3. Szeroki zakres zastosowań;
  4. Szacowana skuteczność w leczeniu poważnych chorób;
  5. Uniwersalność;
  6. Reputacja cudownego lekarstwa na trudne warunki, w tym onkologię.

Nic dziwnego, że takie narzędzie zyskało szeroką popularność, nawet pomimo tego, że społeczność medyczna faktycznie go zignorowała. Ale o co chodzi? Dlaczego tak się stało? Czy uzasadniona jest odmowa ministrów panaceum na leczenie?

ASD frakcja 2 - co to jest?

ASD jest produktem termicznego rozkładu materiałów organicznych pochodzenia zwierzęcego. Weź lek przez suchą destylację w wysokiej temperaturze. Surowcem jest mączka mięsno-kostna, kość i odpady mięsne. W procesie sublimacji substancji pochodzenia organicznego elementy są rozkładane na składniki o niskiej masie cząsteczkowej.

To nie przypadek, że lek ma podwójną nazwę: antyseptyczny środek pobudzający. W nazwie leży esencja działania leku na organizm. Wyraźny efekt przeciwbakteryjny jest połączony z funkcją adaptogenną. ASD nie jest odrzucana przez żywą komórkę, ponieważ odpowiada jej struktura, przenika barierę łożyskową i tkankową, nie powoduje skutków ubocznych, przywraca tło hormonalne, normalizuje obwodowy układ nerwowy i zwiększa poziom odporności organizmu na różne szkodliwe skutki. W przypadku ASD takie definicje jak preparat tkankowy, biogenny stymulator są całkiem odpowiednie.

Mówiąc o ASD frakcji 2, stosowaniu tego leku u ludzi, należy przede wszystkim zauważyć jego główną unikalną właściwość: ASD nie wytrzymuje żadnego rodzaju drobnoustrojów, ale zwiększa obronę organizmu, która może poradzić sobie z każdym drobnoustrojem. Immunomodulujące właściwości ASD wynikają z faktu, że lek łatwo integruje się z procesami metabolicznymi organizmu ludzkiego, przywraca normalne funkcjonowanie komórek, zapewnia optymalne funkcjonowanie wszystkich ważnych układów.

Szeroka gama efektów terapeutycznych pozwala na zastosowanie antyseptycznego stymulatora w chorobach o różnej etiologii. Są to astma, guzy hormonozależne, bezpłodność, egzema, łuszczyca i wiele innych chorób. Lek jest niedrogi i całkowicie nieszkodliwy dla organizmu, nie uzależnia. Tylko w jednym ASD frakcja 2 nie jest idealna - ma bardzo specyficzny zapach. Nie można pozbyć się tego „aromatu”, wszystkie próby się nie powiodły - dezodoryzowany antyseptyczny stymulator traci swoje aktywne właściwości. Jeśli chodzi o życie i zdrowie, takie drobiazgi, jak nieprzyjemny zapach leku, można pominąć. Zwykle ASD-2 przyjmuje się dosłownie ze ściśniętym nosem..

Jaka jest tajemnica sukcesu i porażki ASD-2?

Kim naprawdę był Roads? Istnieje opinia, że ​​przy tworzeniu cudownego leku naukowiec kierował się zapisami średniowiecznych alchemików. W końcu lek ma również inną nazwę - eliksir ze stu dolegliwości. Według córki Aleksieja Dorogowa, immunologa i homeopaty, nie ma poważnego powodu, aby sądzić o nieskuteczności leku lub o związku ze średniowiecznymi alchemikami. Jej ojciec pracował w laboratorium chemicznym i należy założyć, że naukowiec kierował się prostymi prawami chemii podczas tworzenia ASD-2: podobnie jak zwykły węgiel służy jako skuteczny sorbent i nie przepuszcza szkodliwych substancji, masy organiczne również chronią działanie patogennych mikroorganizmów, a naturalne biopierwiastki można łatwo łączyć z tkankami ludzkiego ciała. Nie bez powodu naukowiec od czasu do czasu wyszeptał zdanie: „śmierć zostaje naprawiona”.

Jedno pozostaje dziwne: z jakiego powodu lek nadal nie ma oficjalnego uznania i patentu? Pomimo tego, że lekarstwo pomogło wyleczyć wielu pacjentów, pomogło pozbyć się śmiertelnych chorób, dziś jego oficjalnym celem jest leczenie chorób dermatologicznych w weterynarii. Wkrótce po odkryciu cudownych środków jego twórca zmarł, a pieczęć podpisu została usunięta dopiero w 1962 r. Najwyraźniej elita partii, oszołomiona skutecznością antyseptycznego stymulatora ASD-2, nie chciała długowieczności i zdrowia w całej Unii. Po tym czasie lek zniknął na kilka dziesięcioleci i dopiero pod koniec lat 90. ludzie zaczęli o nim ponownie mówić, a ostatnie badania, które klinicznie potwierdziły biologiczną aktywność leku w odniesieniu do niektórych chorób u ludzi, położyły podwaliny pod badania na dużą skalę. Można śmiało powiedzieć, że ustalenie dokładnego składu chemicznego i pełne ujawnienie pełnego potencjału jest wciąż daleko.

Interesujące fakty na temat ASD-2:

  • Jednym z początkowych celów stworzenia leku jest hodowla i pomoc w hodowli bydła.
  • Aktywność biologiczna przeciwko wielu chorobom skóry u ludzi i zwierząt została odkryta przypadkowo w badaniach klinicznych jako działania niepożądane..
  • Jak dotąd nie przeprowadzono ani jednego badania na dużą skalę składu chemicznego, jego aktywność w odniesieniu do chorób onkologicznych nie została dokładnie ustalona. Ale był jeden przypadek supresji raka wątroby podczas kapsułkowania leku in vitro. Publikacje naukowe na temat tego badania nie zostały zachowane, a także na temat przypadków gojenia się raka w praktyce.
  • ASD-2 jest silnym stymulatorem układu nerwowego i może prowadzić do nadmiernego pobudzenia. Lek nie jest zalecany dla dzieci cierpiących na choroby sercowo-naczyniowe, wysokie ciśnienie krwi i patologie neurologiczne..
  • Stymulator antyseptyczny zawiera produkty rozpadu białka - putrescynę i kadawerynę, które w czystej postaci są najsilniejszą trucizną, jednak w kompleksie biologicznym związki te mają działanie antyseptyczne i dezynfekujące..

Aleksiej Własowicz Dorogow

Wskazania do stosowania

Instrukcja dla frakcji 2 ASD mówi, że następujące choroby i stany patologiczne stały się głównymi wskazaniami do stosowania u ludzi:

  • zapalenie trzustki
  • zapalenie pęcherzyka żółciowego;
  • uszkodzenia ludzkiego analizatora wizualnego;
  • choroby spowodowane hipotermią organizmu;
  • zapobieganie chorobom układu oddechowego;
  • zapobieganie chorobom układu płucnego;
  • zapobieganie chorobom układu oddechowego;
  • pojawienie się i rozprzestrzenianie się komórek rakowych w ciele;
  • trwały wzrost ciśnienia krwi;
  • zapalenie wewnętrznej błony śluzowej okrężnicy;
  • tworzenie wad w żołądku;
  • powstawanie wad w dwunastnicy;
  • zaburzenia czynności nerek;
  • sucha błona śluzowa pochwy;
  • otwarte rany na dolnej części nogi lub stopy, nie gojące się dłużej niż 6 tygodni;
  • mimowolne oddawanie moczu;
  • uszkodzenie układu moczowo-płciowego, które powoduje Trichomonas;
  • nawracająca choroba objawiająca się wysypką, która wygląda jak plamy i łuszczenie;
  • zakażenie grzybicze wywołane przez mikroskopijne grzyby z rodzaju Candida;
  • zapalenie gruczołu krokowego;
  • zapalenie błony śluzowej żołądka.

W ostatnich latach frakcja 2 ASD stała się szerzej stosowana w medycynie. Należy jednak pamiętać, że żaden lekarz nie przepisuje tego leku pacjentowi, dlatego jest mało prawdopodobne, aby słyszeć oficjalne recenzje lekarzy na temat frakcji 2 ASD. W związku z tym, stosując go do leczenia każdej choroby, pacjent musi zdawać sobie sprawę z całej odpowiedzialności spoczywającej na jego własnych barkach podczas jego stosowania.

Efekt terapeutyczny

Frakcja 2 ASD leku jest najczęściej przyjmowana doustnie, w tym przypadku skutecznie aktywuje centralny i autonomiczny układ nerwowy, stymuluje wydzielanie gruczołów trawiennych, aktywność motoryczną przewodu pokarmowego, zwiększa aktywność tkanek i enzymów trawiennych, normalizuje proces trawienia, zwiększa odporność organizmu (oporność), normalizuje wewnątrzkomórkową wymiana jonów.

Zewnętrzne stosowanie ASD-2 jest zalecane, jeśli konieczne jest stymulowanie układu siateczkowo-śródbłonkowego, normalizacja trofizmu i przyspieszenie regeneracji uszkodzonej skóry i tkanek miękkich, prowadzenie antyseptycznego leczenia uszkodzonych tkanek i leczenie przeciwzapalne.

Lek ASD-3 zgodnie z GOST 12.1.007-76 należy do 3. klasy substancji niebezpiecznych (średnio niebezpieczna substancja) i jest stosowany wyłącznie zewnętrznie. W zalecanych dawkach nie podrażnia, działa antyseptycznie, wspomaga regenerację uszkodzonych tkanek, stymuluje układ siateczkowo-śródbłonkowy.

Jak stosować część 2 ASD dla ludzi: instrukcje dotyczące różnych chorób

Opcje leczenia frakcji 2 ASD leku zbadane i zaproponowane przez naukowca A.V. Dróg.

Ogólnie przyjęte instrukcje stosowania dla ludzi: 15-30 kropli na jedną trzecią szklanki zimnej przegotowanej wody lub herbaty. Roztwór pije się dwa razy dziennie przez 20-30 minut przed posiłkami przez pięć dni, po czym następuje trzydniowa przerwa. Cykl ten powtarza się, aż choroba zostanie całkowicie wyleczona..

Ponadto dla każdej choroby stosuje się specjalny zestaw kombinacji dopuszczalnej dawki, liczbę dni przyjęcia w stosunku do dni przerwy:

  1. Kamica żółciowa. Weź pół szklanki roztworu (15-20 kropli) dwa razy dziennie.
  2. Częste ostre infekcje dróg oddechowych i przeziębienia. Inhalacje są przeprowadzane: na 1 litr wrzącej wody 15 ml leku.
  3. Zapalenie ucha środkowego, zapalenie ucha środkowego. Roztworem leku jest mycie, a także kompresy. Wewnątrz każdego dnia należy rozpuścić 20 kropli na niekompletną szklankę wody.
  4. Skurcze naczyń włosowatych i kończyn. Do terapii skuteczne są kompresy z gazy zwilżonej dwudziestoprocentowym roztworem. Przebieg leczenia wynosi około trzech do czterech miesięcy.
  5. Zapalenie oczu 4-5 kropli leku dodaje się do pół szklanki schłodzonej przegotowanej wody i przyjmuje raz lub dwa razy dziennie. Przebieg leczenia może być dość długi, w zależności od sytuacji. Zwykle określa się go zgodnie ze schematem: 5 dni terapii i 3 dni odpoczynku.
  6. Patologie i nieprawidłowości ginekologiczne. Rozpuścić 15-20 kropli leku w jednej trzeciej szklanki wody i pić dwa razy dziennie. Może być również wymagane jednokrotne podwojenie roztworu..
  7. Choroby i zaburzenia serca, naczyń krwionośnych i ośrodkowego układu nerwowego. Na początku kursu należy rozpuścić 10 kropli w pół szklanki wody, następnie zwiększyć dawkę o 5 kropli dziennie i doprowadzić do 25. Długość leczenia zależy od sytuacji początkowej i tempa poprawy..
  8. Choroby zębów, ból. Zwilż bawełniany wacik roztworem i nałóż na dotknięty obszar.
  9. Wysokie ciśnienie krwi. Od 5 do 20 kropli rozpuść w pół szklanki wody i bierz dwa razy dziennie, aż poprawi się ogólny stan organizmu.
  10. Gruźlica. W pół szklanki schłodzonej przegotowanej wody użyj 5 kropli leku i weź pół godziny przed śniadaniem. Przebieg leczenia może trwać do trzech miesięcy wraz ze wzrostem dawki. Co 5 dni musisz zrobić trzydniowe wakacje.
  11. Reumatyzm. Na chore obszary skóry możesz wykonać kompresy z ASD 2, a także wziąć do środka na pół szklanki wody, 5 kropli każda.
  12. Infekcje grzybowe. Leczenie przeprowadza się za pomocą jednoprocentowego roztworu na zewnątrz.
  13. Rzęsistkowica W celu leczenia douching przeprowadza się za pomocą roztworu 100 mililitrów wody i 60 kropli leku.
  14. Nadwaga. Roztwór 35 kropli SDA nakłada się na każdą szklankę wody z redukcją dawki co osiem dni do 20 kropli.
  15. Zapalenie jelita grubego, zapalenie żołądka. Weź 15-20 kropli na pół szklanki wody raz dziennie.
  16. Powolny wzrost i wypadanie włosów. Przygotuj pięcioprocentowy roztwór i wcieraj w skórę głowy.
  17. Wrzód żołądka i 12 wrzód dwunastnicy. Weź 15-20 kropli dwa razy dziennie z pół szklanki wody.
  18. Zapalenie korzonków. W szklance wody nałóż 5 kropli produktu.

Najbardziej optymalna forma przyjmowania leku obejmuje trzydniową przerwę między pięciodniowymi cyklami przyjmowania leku. W takim przypadku narzędzie może być używane zarówno zewnętrznie, jak i do podawania doustnego, w zależności od sytuacji. Nie możesz zwiększyć dawki. Podczas leczenia ASD frakcja 2 i alkohol są niezgodne.

Ponadto w tej chwili Olga Aleksiejewna Dorogowa, lekarz (jedna z córek A.V. Dorogowa) przyjmuje pacjentów w Moskwie i przepisuje optymalny schemat i dawkę ASD-2.

Podczas przyjmowania leku ważne jest przestrzeganie podstawowych zasad higieny i zapobieganie przedostawaniu się drobnoustrojów do butelki. Wielu pacjentów zauważa obecność ostrego, trudnego do usunięcia nieprzyjemnego zapachu stymulatora Dorogowa. Aby zmniejszyć dyskomfort podczas zabiegu, możesz zjeść pijany lek z plasterkiem cytryny lub pomarańczy. Trudno jest usunąć zapach z powierzchni skóry. Często używa się do tego kilku wód z różnymi detergentami i kosmetykami..

Program przyjęć do onkologii

W przypadku chorób przedrakowych stosuje się standardowy schemat, w przypadku guzów zewnętrznych - kompres. Dawkowanie frakcji ASD leku 2, zastosowanie u ludzi w leczeniu raka zależy od wieku pacjenta, charakteru i lokalizacji zmian. ASD-2 uśmierzy ból i zatrzyma rozwój guza. Autor leku Dorogov A.V. w zaawansowanych przypadkach zalecił przyjmowanie 5 ml ASD-2 w ½ szklanki wody dwa razy dziennie. Ale taki kurs powinien być przeprowadzany pod ścisłym nadzorem medycznym.

Schemat przyjmowania ASD frakcji 2 w ramach metody „szoku” Dorogova A.V., stosowany w leczeniu zaawansowanych przypadków raka.

Lek przyjmuje się codziennie po 8 godzinach, 12 godzinach, 16 godzinach i 20 godzinach.

  • Kurs 1: we wskazanych godzinach pobiera się 5 kropli w ciągu 5 dni;
  • Kurs 2: we wskazanych godzinach w ciągu 5 dni pobiera się 10 kropli;
  • Kurs 3: we wskazanych godzinach w ciągu 5 dni przyjmuje się 15 kropli;
  • Kurs 4: we wskazanych godzinach w ciągu 5 dni pobiera się 20 kropli;
  • Kurs 5: we wskazanych godzinach przyjmuje się 25 kropli w ciągu 5 dni;
  • Kurs 6: we wskazanych godzinach w ciągu 5 dni pobiera się 30 kropli;
  • Kurs 7: we wskazanych godzinach w ciągu 5 dni pobiera się 35 kropli;
  • Kurs 8: we wskazanych godzinach w ciągu 5 dni przyjmuje się 40 kropli;
  • Kurs 9: we wskazanych godzinach w ciągu 5 dni przyjmuje się 45 kropli;
  • Kurs 10: we wskazanych godzinach pobiera się 50 kropli w ciągu 5 dni, kurs 10 trwa do wyzdrowienia.

Oszczędzanie schematu leczenia chorób onkologicznych za pomocą frakcji ASD leku 2:

1 kurs, 1 tydzień:

  • Poniedziałek: przyjmowanie leku 30 minut przed posiłkiem na czczo. Do 30–40 ml schłodzonej przegotowanej wody dodaje się 3 krople frakcji ASD 2 za pomocą strzykawki lub pipety.
  • Wtorek: 5 kropli.
  • Środa: 7 kropli.
  • Czwartek: 9 kropli.
  • Piątek: 11 kropli.
  • Sobota: 13 kropli.
  • Niedziela: przerwa.

2., 3., 4. tydzień - ten sam schemat. Następna przerwa 1 tydzień.

2 lata, 1 tydzień:

  • Poniedziałek: 5 kropli.
  • Wtorek: 7 kropli.
  • Środa: 9 kropli.
  • Czwartek: 11 kropli.
  • Piątek: 13 kropli.
  • Sobota: 15 kropli.
  • Niedziela: przerwa

2., 3., 4. tydzień - podobnie. Dalej jest reszta. W przypadku pogorszenia samopoczucia przestań brać lek.

Leczenie metodą V.I. Trubnikova

Schemat leczenia zależy od wieku i masy ciała danej osoby. Lek rozcieńcza się przegotowaną schłodzoną wodą..

  • Wiek: od 1 do 5 lat. ASD-2: 0,2 - 0,5 ml. Ilość wody: 5–10 ml.
  • Wiek: od 5 do 15 lat. ASD-2: 0,2 - 0,7 ml. Ilość wody: 5–15 ml.
  • Wiek: od 15 do 20 lat. ASD-2: 0,5 - 1,0 ml. Ilość wody: 10-20 ml.
  • Wiek: od 20 lat. ASD-2: 2–5 ml. Ilość wody: 40-100 ml.

Szczegółowe instrukcje dotyczące wyboru leku nie zostały podane powyżej przypadkowo: należy unikać kontaktu ASD-2 z powietrzem, ponieważ lek jest szybko utleniany i traci swoje właściwości aktywne. Po zebraniu, z zachowaniem wszystkich środków ostrożności, wymaganej ilości leku w strzykawce i starannie wymieszanym z wodą bez tworzenia piany, należy natychmiast wypić lek.

Lek ma wyjątkowo ostry i nieprzyjemny zapach, dlatego lepiej jest go wynieść na zewnątrz salonu, w dobrze wentylowanym miejscu, najlepiej na ulicy. Po przygotowaniu leku zaleca się przygotowanie się do jego przyjęcia. Aby to zrobić, weź głęboki oddech, a następnie gwałtownie wydychaj powietrze. Zamknij oczy (łatwiej będzie pić lek), wypij przygotowany roztwór, trochę wstrzymując oddech. Następnie weź kilka głębokich oddechów przez nos, gwałtownie wydychając przez usta.

Pij lek na 30 do 40 minut przed posiłkiem. Powinieneś rozpocząć kurs od małej dawki, stopniowo ją zwiększając, aż znajdziesz optymalną dla siebie. Po pięciodniowym kursie następuje przerwa na dwa dni. Lepiej zacząć w poniedziałek, aby nie zbłądzić. W ciągu pierwszych pięciu dni musisz pić lek dwa razy dziennie, rano, przed śniadaniem i wieczorem, przed obiadem lub 2 do 3 godzin po nim. Począwszy od 2. tygodnia przyjmowania, możesz pić lek 1 raz dziennie, rano. W zależności od samopoczucia przerwy między kursami można wykonywać na okres do jednego miesiąca lub dłużej.

Korzyści i szkody

Niestety nie opublikowano jeszcze żadnych badań zawierających dokładne dane na temat korzyści i szkód frakcji ASD-2 w leczeniu chorób. W Internecie nie będzie trudno znaleźć zarówno liczne pozytywne, jak i negatywne recenzje. Ponadto opinie różnią się od skrajnych do skrajnych. Co robić w tym przypadku? Odpowiedź brzmi - po pierwsze, musisz zapoznać się z potencjalnymi przydatnymi i szkodliwymi właściwościami.

W zależności od chorób pacjenta efekt może być inny. Ponadto każdy organizm jest indywidualny. Mówiąc o zastosowaniu antyseptyku Dorogowa dla osoby, koniecznie wspominają o systemowej naturze efektu, który składa się z:

  1. Normalizacja metabolizmu i przyspieszenie procesów metabolicznych;
  2. Działanie przeciwdrobnoustrojowe, dezynfekujące i przeciwzapalne;
  3. Intensyfikacja przewodu pokarmowego poprzez stymulację wydzielania gruczołów trawiennych;
  4. Właściwości immunomodulujące;
  5. Brak efektu akumulacji, co oznacza, że ​​poziom jego aktywności przy długotrwałym stosowaniu nie spadnie;
  6. Silny efekt adaptogenny;
  7. Przywrócenie tła hormonalnego;
  8. Stymulacja odbudowy uszkodzonych tkanek;
  9. Stymulacja biogenna itp.

Oczywiście antyseptyk Dorogowa ma szerokie spektrum działania. Nic dziwnego, że jest stosowana w leczeniu różnych chorób, w tym raka.

Jednak, jak każdy inny lek, stymulator antyseptyczny ma swoje własne słabości. Faktem jest, że lek został pierwotnie stworzony na rzecz rozwoju rolnictwa. Innymi słowy, dla zwierząt. Dlatego często mówi się, że nie jest odpowiedni dla osoby. Ponadto niewłaściwe użycie lub po upływie terminu ważności może spowodować pewne szkody. Aby tego uniknąć, musisz zdawać sobie sprawę z możliwego ryzyka i znać przeciwwskazania.

Jak uzyskać odpowiednią dawkę?

Aby prawidłowo wyodrębnić lek, postępuj zgodnie z następującymi zasadami:

  1. Podczas otwierania butelki konieczne jest bezpośrednie usunięcie samej metalowej nakrętki, a nie całej pokrywy z gumowej podstawy;
  2. Teraz ostrożnie włóż igłę strzykawki jednorazowego użytku do samego korka;
  3. Wstrząśnij fiolką z lekiem i odwróć;
  4. Wybierz potrzebną ilość leku;
  5. Ostrożnie wyjmij samą strzykawkę z igły, pozostawiając ją w pokrywie leku;
  6. Powoli wprowadzaj zebraną substancję do wstępnie przygotowanej wody;
  7. Przed użyciem leku delikatnie wymieszaj powstały roztwór i pamiętaj, że jego przygotowanie musi nastąpić przed zażyciem leku.

Lek należy przyjmować tylko w ściśle określonej kolejności. Jednocześnie nie należy usuwać gumowego korka ochronnego i nie wyciągać z niego igły pod koniec procedury.

Przeciwwskazania i możliwe działania niepożądane

Przeciwwskazania są nieodłączne w ASD F-2:

  • alergia na składniki;
  • indywidualna nietolerancja;
  • choroba nerek
  • osłabione ciało;
  • ASD - stymulant ośrodkowego układu nerwowego, może powodować nadmierne pobudzenie. Leku nie można podawać dzieciom, osobom z chorobami ośrodkowego układu nerwowego i sercowo-naczyniowego w ostrym stadium.
  • choroba sercowo-naczyniowa u dzieci;
  • wysokie ciśnienie krwi;
  • Ciąża i laktacja;
  • stosowanie leku z nitrosorbidem jest niedopuszczalne.

Lek jest przeciwwskazany, jeśli wskaźniki krzepnięcia krwi przekraczają normę i mają tendencję do zwiększonej zakrzepicy. Wskaźniki te będą zawsze podwyższane w przypadku niewydolności żylnej i zakrzepowego zapalenia żył..

Jeśli chodzi o działania niepożądane, w początkowym okresie przyjmowania ASD 2 mogą pojawić się nudności, zawroty głowy i inne nieprzyjemne odczucia. W takim przypadku należy natychmiast przerwać przebieg leczenia. Efekt terapeutyczny leku zależy od indywidualnych cech ludzkiego ciała. Niektóre osoby po dwóch do trzech tygodniach przyjmowania leku odczuwają przypływ siły i lekkości. Ale zdarza się również, że długotrwałe stosowanie leku nie daje żadnych pozytywnych rezultatów.

Co jeszcze warto wiedzieć, biorąc ASD 2?

Poniższe wskazówki pomogą ci nauczyć się, jak prawidłowo używać frakcji 2 ASD do leczenia chorób u ludzi.

Aby frakcja 2 ASD była korzystna, a nie szkodliwa, postępuj zgodnie z tymi zaleceniami:

  1. Nie otwieraj całkowicie butelki z lekiem. Wystarczy usunąć środkową „łatkę” aluminiowej nasadki. Wstrząśnij butelką kilka razy. Następnie ostrożnie za pomocą strzykawki jednorazowej ustaw wymaganą objętość ASD.
  2. Do użytku wewnętrznego używana jest tylko część 2 ASD..
  3. We wszystkich przypadkach stosowania ASD wodę należy zagotować i schłodzić; jeśli nie można zażywać leku z wodą (na przykład dzieci), należy spożywać mleko.
  4. Zaleca się przyjmowanie dużej ilości płynu (2-3 litry dziennie) w celu usunięcia toksyn drobnoustrojowych i toksyn z organizmu.
  5. W okresie leczenia spożywanie alkoholu jest surowo zabronione.
  6. Lek nie wymaga specjalnych diet, nie grozi przedawkowaniem, ponieważ nie jest to „chemia”.
  7. W przypadku kompresów nad gazą należy zastosować pergamin, aby zapobiec odparowaniu preparatu. Następnie nakłada się grubą warstwę waty (10-12 cm) i zabandażuje.
  8. W przypadku zaostrzenia procesu przyjmowanie frakcji 2 ASD należy przerwać przed ustąpieniem bólu, po czym należy wznowić odbiór, dostosowując dawkę do zdrowia.
  9. Przechowuj frakcję ASD 2 w chłodnym, ciemnym miejscu (może być w lodówce). Okres ważności leku - 4 lata.

Zwykle ten lek stosuje się w ekstremalnych sytuacjach, ale czasami po przeczytaniu pozytywnych recenzji w Internecie ludzie biegną po lek do apteki weterynaryjnej, aby kupić eliksir ratujący życie. Wielu pisze, że naprawdę wyzdrowiali z patologii po ukończeniu pełnego cyklu leczenia lub po pierwszej dawce, inni po prostu poczuli się lepiej, a niektórzy nie doświadczyli żadnych zmian we własnym ciele.

Dlatego niemożliwe jest jednoznaczne wyciągnięcie wniosków na temat korzyści lub negatywnego uszkodzenia leku ASD 2 tylko w subiektywnej opinii pacjentów, ponieważ tylko rzeczywiste recenzje lekarzy i badania kliniczne mogą dać wyczerpującą odpowiedź.

Frakcja ASD-3 - co to jest?

Lek stosuje się wyłącznie do użytku zewnętrznego. Ma działanie gojące rany, przeciwzapalne, regenerujące, przeciwbakteryjne. Pod wpływem frakcji ASD 3 obserwuje się poprawę funkcjonowania układu siateczkowo-śródbłonkowego i zwiększa się metabolizm. Biorąc pod uwagę mechanizm działania leku, eksperci przypisują go umiarkowanie niebezpiecznym substancjom dla organizmu ludzkiego. Dlatego podczas stosowania leku należy ściśle przestrzegać dawki..

Użyj frakcji ASD-3, aby wyeliminować następujące choroby:

  1. Procesy zapalne, zakaźne zmiany skórne, wyprysk. Lek należy rozcieńczyć dowolnym olejem roślinnym i nakładać na dotknięte obszary 2-3 razy dziennie, aż znikną nieprzyjemne objawy.
  2. Choroba naczyniowa. Mieszankę leczniczą należy nakładać na dotknięty obszar ruchami masującymi, a następnie założyć ciepłe pończochy (jeśli mówimy o kończynach dolnych). Przebieg leczenia jest dość długi i wynosi co najmniej 4-5 miesięcy.
  3. Grzybica paznokci (zakażenie grzybicze paznokci). Lek stosuje się jako kompres. Jest hodowany w równych proporcjach z każdym roślinnym malumem, nakładany na serwetkę i nakładany na dotknięty obszar. Czas ekspozycji wynosi 3 godziny, manipulację należy wykonywać trzy razy dziennie.
  4. Łuszczyca. W przypadku przewlekłego uszkodzenia skóry właściwej ASD stosuje się w całości. Powinny smarować patologiczne ogniska, powtarzać procedurę 3 razy dziennie, aby usunąć nieprzyjemne objawy - ból, swędzenie, przekrwienie, a także wyeliminować złuszczanie.
  5. Problemy ginekologiczne. ASD-3 jest odpowiedni do eliminacji zapalnych, bakteryjnych i wirusowych infekcji zewnętrznych narządów płciowych. Musisz użyć leku przez douching, wcześniej rozcieńczony przegotowaną wodą.

Lek jest dobrze tolerowany przez pacjentów i z reguły nie towarzyszą mu działania niepożądane. Jeśli istnieje indywidualna wrażliwość na składniki produktu, lepiej zrezygnować z użytkowania.