ASD dla onkologii - zaakceptuj lub odmów

Rak

W onkologii zastosowanie frakcji 2 ASD obejmuje pobranie eliksiru do środka. Wynalazca i twórca leku, A.V. Dorogov, przetestowany w praktyce 2 schematy podawania ASD w przypadku raka. I każdy ma swoją własną charakterystykę. Znane są przypadki całkowitego wyleczenia i powrotu do zdrowia pacjentów. Na przykład Dorogovowi udało się wyleczyć matkę Berii ze złośliwej onkologii 4. stopnia. I to jest niezaprzeczalny fakt.

Ale rak jest inny i każdy ma inne organizmy. To, co pomogło jednej osobie, może tylko zaszkodzić innej. Aby wziąć ASD na raka, czy nie, wszyscy decydują o sobie. Idealną opcją jest złość się przy wsparciu onkologów i regularne poddawanie się badaniom. Pomoże to zaobserwować dynamikę choroby i ustalić, czy ASD pomaga w onkologii, czy nie..

2 schematy przyjmowania ASD-2 do onkologii

W przypadku łagodnych i złośliwych nowotworów przyjmowanie ASD do wewnątrz w żaden sposób nie wpływa na same nowotwory. Uruchamia potężny mechanizm wewnętrznych rezerw, w tym ludzką odporność. Nie bez powodu słowo „stymulant” jest obecne w jego nazwie. Komórki odpornościowe organizmu same zaczynają działać przeciwko rakowi. Ta praca nie jest łatwa i nie szybka. Dlatego potrzebujesz marginesu czasu, cierpliwości, wytrwałości i skrupulatnego wdrażania wszystkich zaleceń.

Zwracamy uwagę na schematy leczenia onkologicznego zaproponowane przez A.V. Dorogova.

Sema 1 delikatny

Stosuje się go w profilaktyce, w onkologii łagodnego charakteru, w nie zaniedbanych przypadkach raka, w mastopatii, włókniaku, mięśniaku, gruczolaku prostaty, w okresie rehabilitacji po operacji, chemioterapii, radioterapii.

Kurs: 3 tygodnie przyjmowania, 1 tydzień przerwy. Powtarzaj, aż do całkowitego utwardzenia..

  • dzień 1 - 3 krople na pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem;
  • dzień 2 - 5 kropli na pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem;
  • dzień 3 - 7 kropli na pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem;
  • dzień 4 - 9 kropli na pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem;
  • dzień 5 - 11 kropli na pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem;
  • dzień 6 - 13 kropli na pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem;
  • dzień 7 - przerwa.
  • dzień 1 - 5 kropli na pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem;
  • dzień 2 - 7 kropli na pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem;
  • dzień 3 - 9 kropli na pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem;
  • dzień 4 - 11 kropli na pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem;
  • dzień 5 - 13 kropli na pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem;
  • dzień 6 - 15 kropli na pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem;
  • dzień 7 - przerwa.
  • dzień 1 - 7 kropli na pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem;
  • dzień 2 - 9 kropli na pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem;
  • dzień 3 - 11 kropli na pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem;
  • dzień 4 - 13 kropli na pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem;
  • dzień 5 - 15 kropli na pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem;
  • dzień 6 - 17 kropli na pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem;
  • 7 dni przerwy

Schemat 2, szok

Są to kursy z dużymi dawkami. Zalecany do raka w stadium 3-4.

Dzienne spożycie - 4 razy dziennie w równych odstępach czasu.

10 kursów przyjmowania ADA.

  1. Pierwsze danie - pięć dni, 5 kropli 4 razy dziennie, na pół szklanki wody 30 minut przed posiłkami.
  2. Drugi kurs - 10 kropli 4 razy dziennie, pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem.
  3. Trzecie danie - 15 kropli 4 razy dziennie, pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem.
  4. Po czwarte - 20 kropli 4 razy dziennie, pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem.
  5. Po piąte - 25 kropli 4 razy dziennie, pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem.
  6. Po szóste - 30 kropli 4 razy dziennie, pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem.
  7. Po siódme - 35 kropli 4 razy dziennie, pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem.
  8. Po ósme - 40 kropli 4 razy dziennie, pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem.
  9. Po dziewiąte - 45 kropli 4 razy dziennie, pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem.
  10. Dziesiąte - 50 kropli 4 razy dziennie, pół szklanki wody 30 minut przed posiłkiem.

Po osiągnięciu dawki 50 kropli na przyjęcie leczenie jest kontynuowane aż do całkowitego wyzdrowienia.

Tabela - schemat przyjmowania „ASD-2” dla onkologii według Dorogova:

Liczba dniRano, 8:00Lunch, 12:00Popołudniu, 16:00Wieczorem, godz. 20:00
55 kropli5 kropli5 kropli5 kropli
510 kropli10 kropli10 kropli10 kropli
515 kropli15 kropli15 kropli15 kropli
520 kropli20 kropli20 kropli20 kropli
525 kropli25 kropli25 kropli25 kropli
530 kropli30 kropli30 kropli30 kropli
535 kropli35 kropli35 kropli35 kropli
540 kropli40 kropli40 kropli40 kropli
545 kropli45 kropli45 kropli45 kropli
550 kropli50 kropli50 kropli50 kropli

Uwaga! Schemat leczenia szokowego może nie być odpowiedni dla osób cierpiących na nadciśnienie, pacjentów po zawale serca i udarze. ASD-2 zagęszcza krew, zwiększa puls.

Dodatkowe rekomendacje

Wolontariusze, którzy sami podjęli decyzję o otrzymaniu ASD-2 dla onkologii, muszą spełnić szereg dodatkowych warunków:

  • pić codziennie do 3 litrów oczyszczonej wody;
  • wzbogacić dietę w naturalne soki z kwaśnych jagód i owoców;
  • przestrzegać diety zalecanej w przypadku raka;
  • porzuć alkohol i tytoń;
  • Nie zapomnij o świeżym powietrzu i aktywności fizycznej;
  • dostroić się do pozytywnego wyniku, nie ulegać rozpaczy i panice.

Recenzje osób, które wzięły frakcje ASD 2 w onkologii, są liczne i sprzeczne. Nie wszystko opublikowane w Internecie jest prawdą i pochodzi od prawdziwych ludzi. Tylko studiując literaturę naukową na ten temat, a mianowicie pracę samego Dorogowa i jego zwolenników, korzystając ze wsparcia lekarzy, możesz sam zdecydować, czy wziąć ASD, czy nie. A wszystko to na własne ryzyko i ryzyko..

Uwaga! W przypadku patologii wątroby ASD-2 należy przyjmować doustnie ze szczególną ostrożnością. Dotyczy to zapalenia wątroby. Spożycie kwasu powoduje zwiększoną produkcję enzymów wątrobowych.

Onkologia ASD 2 recenzje

Otwieram osobny temat dotyczący wymiany doświadczeń w stosowaniu leku ASD 2
Proszę o napisanie ściśle na temat dotyczący stosowania tego leku.

Lek ASD-2 stworzony przez rosyjskiego naukowca kandydata nauk weterynaryjnych Dorogowa Aleksieja Własowicza (1909–1957) w laboratorium Instytutu WIOŚ
w 1948 r Po 30 latach musiałem również pracować w tym instytucie i poznać ludzi, którzy osobiście znali Dorogowa i opowiedzieli o jego losie i historii narkotyku, a także o tym, że Dorogow wyleczył wielu ludzi, którzy zwrócili się do niego w tych latach
Zainteresowanie tym lekiem nie zanika przez 60 lat..

Ze względu na niezwykle szeroki zakres efektów leczniczych leki „ASD-2f” i „ASD-3f” są cennym narzędziem zaprojektowanym do wspierania i leczenia wszystkich żywych organizmów. Mogą być stosowane w chorobach onkologicznych i przedrakowych, toczniu i innych zaburzeniach autoimmunologicznych, chorobach i zaburzeniach ginekologicznych, gruźlicy, zapaleniu płuc, astmie oskrzelowej, brucelozie, wrzodzie żołądka i 12 wrzodach dwunastnicy i innych zmianach przewodu pokarmowego, chorobach wątroby i pęcherzyka żółciowego, zapalenie otrzewnej, choroby zapalne, w okresie przed i pooperacyjnym, bezpłodność i osłabienie seksualne, choroby endokrynologiczne, łuszczyca, owrzodzenia troficzne, dna moczanowa, reumatyzm, choroby sercowo-naczyniowe, otyłość, zaburzenia układu nerwowego, choroby i urazowe zmiany skórne, przetoki i nie gojenie się ran, chorób oczu, uszu, gardła, zębów i dziąseł.

Menu użytkownika Weterynarz
Zobacz profil
Znajdź więcej postów wysłanych przez Veterinar
15.11.2012 20:20# 2
Menu użytkownika Hermes (weterynarz)
Zobacz profil
Znajdź więcej postów wysłanych przez: Germes (weterynarz)
16.11.2012 06:19# 3
Menu użytkownika VAL
Zobacz profil
Wyślij prywatną wiadomość do VAL
Znajdź więcej postów napisanych przez ВАЛ

WAŁ,
Masz obsesję na punkcie alkaliów i kwasów, jeśli wszystko jest dla ciebie jasne, pij rozcieńczoną sodę kaustyczną i kwas solny..
zabrałeś ?


Olga Alekseevna Dorogova (córka Dorogova) zaleca moskiewskie ASD („Areal Medical” wraz z „NEC Agrovetzashchita”) i pisze, że:
Źródło: http://www.vetmag.ru/233/


Niestety niewielki spadek zainteresowania lekiem w ostatnich latach tłumaczy się tym, że jego jakość czasami pozostawiała wiele do życzenia! Wynika to z naruszenia technologii produkcji ASD, użycia złej jakości surowców. Dlatego konieczne było opracowanie nowych warunków technicznych, uwzględniających współczesne wymagania nauki i praktyki. Potrzebowaliśmy bardziej rygorystycznej kontroli jakości leku i surowców do jego produkcji.
. firma „Areal Medical” ustanowiła przemysłową produkcję leku na nowoczesnym sprzęcie wyprodukowanym według specjalnego projektu. Przy produkcji stosuje się tylko wysokiej jakości surowce pochodzenia zwierzęcego, dzięki czemu preparat zawiera wyższy procent składników aktywnych. Wysoki stopień oczyszczania zapewnia brak toksycznych substancji balastowych i lepsze właściwości organoleptyczne.

Jak już powiedziałem, do niedawna Armavir Biofactory był jedynym producentem ASD leku. Jednak z roku na rok jakość produkowanego leku stale spada. Było wiele skarg na jakość leku. Najprawdopodobniej wynika to z naruszenia technologii produkcji i użycia tanich surowców złej jakości. Warunki techniczne i metody kontroli jakości są nieaktualne. Ponadto zdecydowanie nie zgodziłem się z faktem, że Armavir Biofactory wykorzystuje białko pochodzenia roślinnego ze zbóż i fasoli do produkcji ASD. To nie jest ASD, ale mieszanina ASD i płynu mitroshinowego, uzyskana przez obróbkę cieplną mączki mięsno-kostnej i ziarna. W związku z tym istniała potrzeba stworzenia leku na ASD, który spełniłby wymagania stawiane mu przez autora, mojego ojca.

16.11.2012, 07:28# 4
Menu użytkownika Hermes (weterynarz)
Zobacz profil
Znajdź więcej postów wysłanych przez: Germes (weterynarz)
Następujący użytkownik podziękował Hermesowi (lekarzowi weterynarii) za ten przydatny post:

Testowanie preparatów ASD-2 produkowanych przez różne biofabryki

Oceniamy wyniki naszego eksperymentu dotyczącego testowania ASD-2, produkowanego w różnych fabrykach. Z wyprzedzeniem chcemy ostrzec, że wyniki są imponujące i sprawić, że pomyślisz o następnym? DLACZEGO??

Jak już uzgodniliśmy, naszym celem nie jest reklama ani anty-reklama. Naszym celem jest zrozumienie? DLACZEGO? tak się dzieje i gdzie jest prawdziwy lek ASD-2. Musimy wiedzieć, jaki lek leczy zwierzęta i ludzi, jeśli jest wytwarzany w różnych fabrykach, a producenci krytykują się nawzajem. Słowo „krytykuj” jest w tym przypadku najłagodniejsze. Więc zacznijmy!

Cały przebieg eksperymentu jest szczegółowo pokazany na zdjęciach. Spójrz, pomyśl i rozważ z nami.

Dla czystości eksperymentu zakupiliśmy trzy świeże butelki ASD - 2 w produkcji w Moskwie, Armawirze i Kijowie. Sterylnymi strzykawkami jednorazowego użytku wybraliśmy preparaty z każdej fiolki osobną strzykawką i napełniliśmy je trzema sterylnymi probówkami (patrz FOTO 1.1 i 1.2).

W szczególności zmieniliśmy lokalizację butelek, aby nikt nie zgadł, w jakiej sekwencji iz jakiej butelki przyjmujemy lek (FOTO 1.3). Następnie, ponumerowaliśmy strzykawki (FOTO 1.5), napełniliśmy tubki odpowiednio ponumerowane (FOTO 1.4).

Zwróć uwagę na trzy rurki z różnymi ASD. Lek powinien być dokładnie taki sam, ale już widać, że wszystkie trzy leki różnią się kolorem (FOTO 1.7). W tubce nr 1 kolor substancji jest ciemny, aw tubce nr 2 jest prawie przezroczysty. Najpiękniejszy, posiadający „przezroczystość lakieru”, znajduje się w probówce nr 3 (FOTO 1.8). Oczywiście, nie możemy powiedzieć ci zapachu każdego leku, ale uwierz nam, w tej kwestii są zupełnie inne. Szczególnie różny zapach ASD w probówce nr 2.

Przez długi czas szukaliśmy substancji, która może reagować na skład ASD w zależności od producenta, a to oznacza jego jakość. Z wielkim trudem nam się udało. Nie tylko znaleźliśmy taką substancję, ale także wybraliśmy jej analogi, dzięki czemu udało nam się uzyskać trzy roztwory testowe: CA-18 nr 1, CA-18 nr 2, CA-18 nr 3, których czułość wzrasta zgodnie z ich liczbą. Najsłabsza czułość dotyczy SA-18 nr 1, a najwyższa dotyczy SA-18 nr 3.

Dla twojej informacji, substancje zawarte w roztworach testowych są szeroko stosowane w praktyce medycznej zewnętrznie, doustnie, domięśniowo, a nawet...... dożylnie. Leki, jak już zrozumiałeś, są absolutnie nietoksyczne i powinny być mieszane w idealnej formie z ASD, ponieważ są hydrofilowe i zawierają duży procent wody. Nie mogliśmy założyć, że po długim poszukiwaniu rozwiązań testowych wyjdziemy z substancjami, które stale spotykamy w pracy medycznej.

Wróćmy teraz do naszego eksperymentu.

Trzy lampy ASD są gotowe do eksperymentu. W pierwszym etapie pracujemy z roztworem testowym CA-18 nr 1, najsłabszą czułością. Naprzemiennie wstrzykuj strzykawkę do każdej probówki.

Gdy roztwór testowy wprowadzono do probówki nr 1 (FOTO 1.9), kolor ASD nie zmienił się. Nie zaobserwowano żadnej reakcji.

Wraz z wprowadzeniem roztworu testowego nr 1 do probówki nr 2 natychmiast rozpoczęły się znaczące zmiany (FOTO 1.10 i 1.13). Z wyglądu ASD stał się mętny, podobnie jak mocno rozcieńczone mleko. Jego zapach zmienił się dramatycznie..

Po wprowadzeniu roztworu testowego nr 1 do probówki nr 3 nie zaobserwowano żadnych zmian (FOTO 1.11). Takie różne reakcje zachodzące w trzech probówkach powinny sugerować różnicę w składzie ASD w probówce 2 w porównaniu do testosteronu w probówkach 1 i 3 (FOTO 1.12).

Kontynuujemy eksperyment.

Do testowania weź rozwiązanie CA-18 nr 2, średnia czułość. Wprowadzamy trzy ASD-2 różnych producentów do nowych, ponumerowanych rurek (FOTO 1.14).

W probówce nr 1 wprowadzamy roztwór testowy nr 2. Jednocześnie występuje silne zmętnienie zlokalizowanego tam leku ASD (FOTO 1.15).

Wprowadzenie roztworu testowego nr 2 do probówki z ASD nr 2. Występuje bardzo silne zmętnienie, do absolutnie białego, mlecznego koloru (FOTO 1.16).

Utrzymywanie roztworu testowego CA-18 nr 2 w probówce nr 3. Występuje niewielkie zmętnienie, brązowy roztwór (FOTO 1.17).

ZDJĘCIE 1.18 przedstawia probówki kontrolne, do których nie wprowadzono roztworów testowych, do porównania z badanymi lekami.

Następnie przechodzimy do najciekawszej fazy eksperymentów - testowania z najbardziej wrażliwą substancją - SA-18 nr 3.

W następnych trzech sterylnych probówkach zebrano ASD od różnych producentów (FOTO 1.19).

Wprowadzenie silnego roztworu testowego nr 3 do probówki nr 1. Obserwuje się silną reakcję z utworzeniem brązowej substancji (FOTO 1.20).

Wprowadzenie roztworu testowego nr 3 do probówki nr 2. Obserwuje się bardzo silną reakcję z tworzeniem absolutnie białej, kwaśnej śmietany (FOTO 1.21).

Utrzymywanie roztworu testowego nr 3 w probówce z ASD nr 3. Występuje gwałtowna reakcja z utworzeniem brązowego twarogu (FOTO 1.22).

Dla porównania sugerujemy spojrzenie na ZDJĘCIE 1.23, które pokazuje probówki z reakcją na roztwór testowy i probówki kontrolne z ASD różnych producentów.

Interesujące jest obserwowanie kontynuacji reakcji w probówkach z roztworem testowym nr 3 po dwóch godzinach (FOTO 1.24). Wyraźny podział zawartości na frakcje występuje tylko w probówce nr 1.

Jednak po 12 godzinach wszystkie trzy probówki są dzielone na frakcje (FOTO 1.25). Obserwujemy, jak masa skrzepu gromadzi się nad zawartością rurek. Najprawdopodobniej nagromadziły się tam substancje hydrofobowe zawierające zanieczyszczenia olejowe..

Zawartość probówek co drugi dzień (FOTO 1.26). Bardziej wyraźne frakcjonowanie i wynurzanie substancji hydrofobowych.

Po dwóch dniach zdjęcie wskazuje na kontynuację procesu frakcjonowania (FOTO 1.27).

Trzeciego dnia proces został ostatecznie zakończony (FOTO 1.28). We wszystkich trzech probówkach odnotowano obecność masy serowej o różnych kolorach.

Ciekawa jest probówka numer 1. Tam zsiadła zawartość, stopniowo gęstniejąca, zaczęła opadać na dno, podczas gdy w rurkach nr 2 i nr 3 gromadzenie się luźnej masy było tylko na powierzchni.

Zrobiliśmy kilka aktywnych wstrząsów każdej probówki, ale masa twarogowa nie rozpuściła się, ale stopniowo narastała ponad roztwór. W przeciwieństwie do innych, rurka nr 2 charakteryzuje się bardzo wyrazistym białym kolorem masy twarogowej.

Kilka dni później w probówkach z badanymi lekami zaobserwowaliśmy interesujące zjawisko. W probówce nr 1 wcześniej zsiadająca substancja opadła na dno (patrz zdjęcia 1.29 i 1.30). Ale w probówkach nr 2 i 3 akumulacje hydrofobowe nadal pływały. Obserwując próbki, dla których zastosowano roztwór testowy nr 2 jako substancję „rozwijającą się”, we wszystkich trzech probówkach zaobserwowaliśmy powstawanie plamy oleju o grubości około 2 mm, co świadczy o złym czyszczeniu preparatów przez producentów (fot. 1.31). Na obecność substancji hydrofobowych w preparatach ASD-2 różnych producentów wskazuje również pojawienie się kropelek tłuszczu w próbkach po interakcji z roztworem testowym (zdjęcie 1.40).

Dlaczego ten eksperyment był dla nas interesujący?.

Przede wszystkim byliśmy przekonani, że pod względem składu wszystkie badane leki na ASD różnią się nieco od siebie, szczególnie ten, który był w probówce nr 2. Doszliśmy również do wniosku, że wszystkie preparaty ASD-2 zawierają wystarczająco dużą ilość substancji hydrofobowych, a to najwyraźniej wskazuje na niezbyt dobre czyszczenie.

Będziemy kontynuować nasze eksperymenty chemiczne i mamy nadzieję, że będziesz miał pewne domysły, wskazówki, rozwiązania, które pozwolą nam kontynuować nasze wspólne badania w celu znalezienia najlepszego ASD-2 do leczenia zwierząt i ludzi.

Frakcja 2-ASD. Kto wziął?

Nie tylko smak, ale także potworny zapach... zgodnie z opowieściami o nieszczęściu, którzy go pochłonęli, pracownicy 3-piętrowego biura wyszli na ulicę, aby się wymiotować.. nie chcieli wejść do budynku. Atak gazowy z I wojny światowej - kadzidło.
Ale nie o to chodzi. Spekulacje na temat tak zwanej skuteczności tej „cudownej mikstury” są potworne.

[Post zmodyfikowany przez użytkownika 27.04.2009 17:06]

nie trzeba go stosować.

Tak. I jak śmierdzi

To jest lek weterynaryjny
A jeśli pamięć mi służy, to do użytku zewnętrznego.
Kto pomyślał o zastosowaniu czegoś do osoby??

PS wspiął się na Yandex. Pytanie w poszukiwaniu Fraction-ASD. Drugi link to Malakhov.
Czy nadal chcesz go używać??

Ostatnio w jednym z archiwów NKWD znaleziono notatkę L.P. Beria do I.V. Stalina. To mówi:

??ze względu na fakt, że oficjalne medyczne zastosowanie leku zostało wynalezione przez profesora A. Dorogowa nieuchronnie

- doprowadzi do skrócenia czasu leczenia większości chorób, a w konsekwencji do zmniejszenia liczby personelu medycznego i do zmniejszenia produkcji przemysłowej wielu leków;

- zwiększyć średnią długość życia osób niepełnosprawnych w ZSRR o średnio 15-20 lat, co doprowadzi do nieuzasadnionego obciążenia funduszy emerytalnych i mieszkaniowych,

Proponuję przenieść leki ASD F-1, ASD F-2 i ASD F-3 w kategorii weterynaryjnej??

I rezolucja Stalina:? Potwierdzam?

- zwiększyć średnią długość życia osób niepełnosprawnych w ZSRR o średnio 15-20 lat, co doprowadzi do nieuzasadnionego obciążenia funduszy emerytalnych i mieszkaniowych,

ale potem wydajność pracy wzrosła 5 razy, poprawiło się zdrowie

Rzeczywiście, ten lek jest weterynaryjny i nie jest oficjalnie stosowany w leczeniu ludzi, ale.
Sytuacje moich przyjaciół:
1. Kobieta w wieku 50 lat, z rozpoznaniem ostatniego stadium raka żołądka, została wypisana ze szpitala po kolejnej chemioterapii, ogólnie była beznadziejnie chora. Zacząłem brać go zgodnie ze schematem ASD-2, tylko z beznadziejności, ponieważ nie będzie gorzej. Po 4 cyklach zażywania narkotyków przyszła do lekarzy, nie znaleziono guza i przerzutów. (lekarze byli zaskoczeni).
2. Mężczyzna, 42 lata, zdiagnozowany z otwartą gruźlicą (przygotowany do operacji), wypił dwa kursy, nie znaleziono plam na płucach, operacja nie była potrzebna.
3.Kobieta 37 lat, u której zdiagnozowano wrzód żołądka. Został zabrany do szpitala z ostrym bólem, przeszedł operację, usunął część żołądka, wypił kilka kursów leku, teraz czuje się dobrze.
I to tylko od moich przyjaciół.

Do użytku zewnętrznego, frakcja 3 (maść).

Więcej informacji o lekach i schematach leczenia /


[Wiadomość edytowana przez użytkownika w dniu 08.06.2013 14:26]

Ci, którzy tego potrzebują, znajdą to sami. Dosyć reklamy.

[Post zmodyfikowany przez moderatora 08/07/2013 01:47]

Ten post został zmieniony przez moderatora 08/07/2013 01:47]
Ci, którzy tego potrzebują, znajdą to sami. Dosyć reklamy. [/ Cytat]

Reklamy mają miejsce, gdy ktoś chce coś sprzedać, świadczyć usługi odpłatnie, aby uzyskać zysk.
Nie mam na celu osiągania zysków, niczego nie sprzedaję i nie świadczę usług, więc tutaj też nie ma reklam. Właśnie podałem link do szczegółowego opisu leku i jego schematu.
Nie widziałem tutaj zakazu linkowania.

[Wiadomość edytowana przez użytkownika w dniu 08/07/2013 10:09]

Nie tylko.
Reklama (z lat. Reclamare? Potwierdzić, krzyczeć, protestować?)? informacje rozpowszechniane w jakikolwiek sposób, w dowolnej formie i przy użyciu dowolnych środków, skierowane do nieokreślonej liczby osób i mające na celu zwrócenie uwagi na przedmiot reklamy, powstanie lub utrzymanie zainteresowania nią i jej promocję na rynku.

Reklamować? gałąź masowej komunikacji, w której głównym nurcie są teksty tekstowo-informacyjne, ekspresywnie subiektywne, skierowana do grup ludzi w celu nakłonienia ich do określonego wyboru lub działania.
Reklamować? jest to płatna, niespersonalizowana komunikacja prowadzona przez zidentyfikowanego sponsora i wykorzystująca media w celu przekonania (do czegoś) lub wpłynięcia (w jakiś sposób) na odbiorców. [2]
Stosuje się węższe definicje, na przykład ograniczone tylko do towarów i usług. Czasami definicja taka jak interesy handlowe jest zawarta w definicji..
Reklamować? proces dostarczania informacji od reklamodawcy do odbiorców docelowych za pośrednictwem kanałów medialnych lub innych środków.
Reklamować? media komercyjne utworzone w celu stymulowania sprzedaży produktu lub usługi, lub wiadomość informacyjna od instytutu, organizacji lub kandydata na stanowisko polityczne.
Cel reklamy? przekazywanie informacji od reklamodawcy do docelowych odbiorców.
Zadanie reklamy? Zachęć przedstawicieli docelowych odbiorców do podjęcia działań (wybrania produktu lub usługi, dokonania zakupu itp., A także wygenerowania wniosków na temat przedmiotu reklamy planowanego przez reklamodawcę).

Reklamować? gałąź masowej komunikacji, w której głównym nurcie są teksty tekstowo-informacyjne, ekspresywnie subiektywne, skierowana do grup ludzi w celu nakłonienia ich do określonego wyboru lub działania.
Reklamować? jest to płatna, niespersonalizowana komunikacja prowadzona przez zidentyfikowanego sponsora i wykorzystująca media w celu przekonania (do czegoś) lub wpłynięcia (w jakiś sposób) na odbiorców. [2]
Stosuje się węższe definicje, na przykład ograniczone tylko do towarów i usług. Czasami definicja taka jak interesy handlowe jest zawarta w definicji..
Reklamować? proces dostarczania informacji od reklamodawcy do odbiorców docelowych za pośrednictwem kanałów medialnych lub innych środków.
Reklamować? media komercyjne utworzone w celu stymulowania sprzedaży produktu lub usługi, lub wiadomość informacyjna od instytutu, organizacji lub kandydata na stanowisko polityczne.
Cel reklamy? przekazywanie informacji od reklamodawcy do docelowych odbiorców.
Zadanie reklamy? Zachęć przedstawicieli docelowych odbiorców do podjęcia działań (wybrania produktu lub usługi, dokonania zakupu itp., A także wygenerowania wniosków na temat przedmiotu reklamy planowanego przez reklamodawcę).

Reklama społeczna? wykracza poza zakres zadań gospodarczych, ma na celu osiągnięcie celów charytatywnych i innych społecznie użytecznych celów: promowanie zdrowego stylu życia wśród ludności; wsparcie dla najbardziej narażonych grup ludności; kontrola zanieczyszczeń; popularyzacja organizacji publicznych i fundacji, których celem jest pomoc ludziom wokoło, w szczególności dzieciom.

Masz reklamę społecznościową. Nie ma na celu sprzedaży, jej celem jest popularyzacja leku weterynaryjnego. Jeśli nie zauważyłeś, przypomnę ci: oto forum dla ludzi na temat problemów zdrowotnych. I ponownie uważnie przeczytaj następujące informacje:

[Wiadomość edytowana przez użytkownika w dniu 08/07/2013 11:22]

ASD 2

  • miłość
  • Użytkownicy
  • 17 postów
  • Dzielnica Anisimov Ramensky
  • Użytkownicy
  • 100 postów
  • Miasto Ramensky District
  • miłość
  • Użytkownicy
  • 17 postów

Rzecznik (24 kwietnia 2013 r. - 15:00) napisał:

  • sergei
  • Użytkownicy
  • 1,472 postów
  • miłość
  • Użytkownicy
  • 17 postów

sergei (04 maja 2013 - 23:42) napisał:

  • sergei
  • Użytkownicy
  • 1,472 postów
  • miłość
  • Użytkownicy
  • 17 postów

sergei (05 maja 2013 - 18:55) napisał:

  • Dzielnica Anisimov Ramensky
  • Użytkownicy
  • 100 postów
  • Miasto Ramensky District

Rzecznik (26 kwietnia 2013 r. - 16:03) napisał:

ASD-2. opinia. Opinie

Ponieważ Nie jesteś zalogowany. Wejść.

Ponieważ temat jest archiwalny.

Ponieważ Nie jesteś zalogowany. Wejść.

Ponieważ temat jest archiwalny.

Ponieważ Nie jesteś zalogowany. Wejść.

Ponieważ temat jest archiwalny.

Ponieważ Nie jesteś zalogowany. Wejść.

Ponieważ temat jest archiwalny.

Ponieważ Nie jesteś zalogowany. Wejść.

Ponieważ temat jest archiwalny.

Ponieważ Nie jesteś zalogowany. Wejść.

Ponieważ temat jest archiwalny.

Ponieważ Nie jesteś zalogowany. Wejść.

Ponieważ temat jest archiwalny.

Proszę również o odpowiedź na temat nadwagi. Możesz prywatnie, możesz tutaj. podziękować.

A moja teściowa po operacji onkologicznej bierze to byaku. :-) Pomaga czy nie - trudno powiedzieć.

Zastosowanie frakcji 2 ASD w onkologii

Choroby onkologiczne zajmują drugie miejsce na liście śmiertelności po patologiach układu sercowo-naczyniowego. Nie ma lekarstwa na raka. Opracowana frakcja 2 ASD do onkologii jest stosowana ze względu na zauważalny efekt leczenia patologii raka. Substancja ma pozytywny wpływ na układ odpornościowy, funkcje w ciele są stabilizowane. ASD-2 służy również do leczenia wielu innych chorób..

Pojęcie i opis ASD-2

Nazwa ASD-2 brzmi: - antyseptyczny stymulator Dorogowa. Dorogov opracował lek w 1947 roku w laboratorium. Początkowo lek nosił nazwę ASDf-1. Lekarz zapoznał się z reakcją sorbentów na ciało podczas zatrucia. Badania przeprowadzono na żabach.

W trakcie eksperymentów naukowiec odkrył, że poszczególne uwięzione pierwiastki podczas kremacji tkanek zwierzęcych mają specjalne właściwości, których wcześniej nie badano. Po eksperymentach Dorogow otrzymał kościany kaptur zwierząt. Składnik organiczny stał się podstawą do stworzenia ASD-2. Utworzony środek zaczął być przepisywany pacjentom z nieleczonymi ranami, wrzodziejącymi zmianami typu troficznego, przewlekłymi patologiami zapalnymi i zapaleniami gruźliczymi.

ASD (frakcja 2) okazał się lekiem skutecznie zwalczającym nowotwory. W praktyce medycznej opracowano wzór na frakcję 3 leku. Jest przeznaczony do leczenia chorób naskórka. ASD-2 nie był szeroko stosowany w leczeniu patologii nowotworów na dużą skalę. Substancja jest stosowana w weterynarii.

Składnik ASD dzieli się na dwa typy - frakcja 2 i 3. ASD-2 jest lotną żółtawą cieczą. ASD-3 działa jak ciecz o lepkiej strukturze czarnego zabarwienia i jest wytwarzany w postaci maści lub balsamu. Zastosowanie wewnętrzne jest dozwolone tylko w przypadku leku ASD-2. Pierwiastek wpływa na poszczególne mikrobakterie i struktury tkanek, w pełni na cały organizm. Głównym celem tego leku jest stymulacja funkcji reprodukcyjnych i ochronnych organizmu, co przyczynia się do niezależnego wyleczenia choroby.

Cel ASD

Lek ASD jest szeroko stosowany w celu eliminacji chorób w dziedzinie weterynarii. Narzędzie jest przeznaczone do zapobiegania infekcjom i chorobom naskórka u bydła, stymulując odporność zwierząt i zwiększając produkcję mleka. Podczas produkcji antyseptycznego stymulatora wytwarzanych jest kilka frakcji. ASD-1 nie jest nigdzie używany. Ale ASD-2 i ASD-3 są substancjami leczniczymi dla zwierząt. Pierwszy typ służy do celów zewnętrznych i wewnętrznych, a drugi - tylko do zewnętrznych.

Lek składa się z aromatycznych amin, amidów, kwasu karboksylowego, fenolu, zanieczyszczeń organicznych pierwiastków śladowych, soli amonowych, lipidów, cyklicznego węglowodoru, cyklicznego węglowodanu, białka, estru węglanu choliny, aminokwasów, soli amonowych, nieorganicznych związków azotowych i innych pierwiastków otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej surowy materiał. Odpady i tkanki żywego inwentarza wybiera się do produkcji substancji. Przetwarzane są kości, mięso i mączka kostna. Powstała mieszanina ma brązowy kolor z żółtawym odcieniem i jasny nieprzyjemny zapach. Często z powodu zapachu ludzie odczuwają odruch wymiotny. Trudno jest pić.

Działanie ASD ma na celu przyspieszenie gojenia się ran i stanów zapalnych skóry. Substancja działa jako apetyt i poprawia funkcjonowanie przewodu pokarmowego u zwierząt. Wśród pozytywnych właściwości są wzrost masy ciała, wzrost objętości laktacji i stymulacja funkcji układu nerwowego. U danej osoby lek może działać na różne sposoby..

Jeśli produkt jest użyteczny dla zwierząt gospodarskich, nie oznacza to, że substancja będzie również korzystna dla danej osoby. Wśród ludności informacje o korzystnym wpływie ASD na zdrowie szybko się rozprzestrzeniły. Lek jest zatwierdzony do stosowania wyłącznie w dziedzinie weterynarii. Lek nie stał się substancją przeznaczoną dla ludzi. Jednak ze względu na dostępność i niski koszt składnik jest stosowany przez ludzi w leczeniu wielu chorób..

Wpływ leku na organizm

Zastosowanie w onkologii u ludzi wyróżnia się znacznymi korzystnymi działaniami. Składnik ASD-2 jest uważany za adaptogen. Zwiększa odporność komórek narządów na różne negatywne wpływy, szczególnie w sytuacjach stresowych. Struktura substancji jest podobna do składu żywych komórek. Ze względu na podobieństwo składnik łatwo wchodzi do tkanki. Nie ma procesu odrzucania.

Lek nie ma działań niepożądanych. Pierwiastki nie zakłócają przebiegu ciąży, chociaż przechodzą przez barierę krew-mózg. Właściwości stymulanta stabilizują poziom hormonów i aktywują funkcjonowanie obwodowego układu nerwowego. ASD działa jako immunomodulator i aktywuje procesy metaboliczne.

Przy długotrwałym stosowaniu leku obserwuje się dobrze funkcjonujące narządy. Ciało jest w stanie samodzielnie obronić się przed różnymi procesami patologicznymi i przywrócić swoje funkcje. ASD-2 nie eliminuje drobnoustrojów i szkodliwych mikroorganizmów, ale pomaga organizmowi wzmocnić swoją obronę, poprawiając odporność człowieka. Wśród pozytywnych efektów leku są:

  • Wzmocnienie układu odpornościowego człowieka.
  • Stabilizacja i równowaga hormonalna.
  • Bez skutków ubocznych.
  • Normalizacja procesów metabolicznych w ciele.
  • Bezpieczeństwo płodu u kobiet w ciąży.
  • Eliminacja toksycznych bakterii.
  • Intensywna regeneracja tkanek.
  • Poprawa apetytu.
  • Stabilizacja przewodu pokarmowego i przewodu pokarmowego.
  • Kwasowość żołądka zmniejsza się, trawienie związków białkowych normalizuje się..
  • Ma działanie antyseptyczne i przeciwbakteryjne..
  • Wpływ na powstawanie nowotworów spowodowany brakiem równowagi hormonalnej - rak gruczołu krokowego, jajników, gruczołów sutkowych.
  • Wpływ na guzy powstałe w komórkach nerwowych.
  • Poziom alkaliczny wzrasta, blokując rozprzestrzenianie się i rozwój komórek nowotworowych. Prawdopodobieństwo przerzutów jest zmniejszone.
  • Proces przerzutów jest hamowany podczas chorób onkologicznych płuc, nerek, wątroby, raka jąder, mózgu, żołądka, odbytnicy, trzustki, kości itp..

Zastosowanie środka antyseptycznego do leczenia chorób nowotworowych znacznie zwiększa odporność. Prawdopodobieństwo powrotu do zdrowia u pacjentów wzrasta. Ze względu na powiązaną strukturę elementów leku odrzucenie nie występuje podczas interakcji z natywnymi komórkami organizmu.

Leczenie różnych chorób

W leczeniu patologii onkologicznych lek okazał się skuteczny. Stymulator Dorogowa skutecznie zwalcza następujące patologie:

  • Guz mózgu, czerniaki w tkankach różnych narządów, rak podstawnokomórkowy. Przy istniejącym ryzyku rozwoju ognisk przerzutowych, sarkoidozy płucnej.
  • Mięśniaki macicy i inne choroby ginekologiczne.
  • Wole guzkowe, nieprawidłowości patologiczne w tarczycy.
  • Prostata u mężczyzn, gruczolak piersi.
  • Tworzenie torbieli wątroby i nerek.
  • Wodobrzusze.
  • Białaczka i limfogranulomatoza.

Skuteczność ASD-2 widoczna jest w leczeniu nie tylko patologii nowotworowych. Lek jest skuteczny w leczeniu gruźlicy i chorób przenoszonych drogą płciową - chlamydii i rzęsistkowicy. Takie choroby skutecznie reagują na leczenie farmakologiczne:

  • impotencja;
  • otyłość;
  • zapalenie płuc, zapalenie opłucnej, zapalenie oskrzeli;
  • łuszczyca;
  • wyprysk;
  • dna;
  • żylaki;
  • rozedma;
  • choroby sercowo-naczyniowe, mastopatia i inne patologie piersi;
  • wczesny etap choroby Parkinsona.

Stymulator Dorogowa skutecznie zapobiega wielu chorobom. Składnik jest stosowany wewnętrznie, w postaci płynów lub tamponów w patologii ginekologii. Zaleca się środki zapobiegawcze i leczenie lekiem, jeśli:

  • astma, zapalenie zatok;
  • nieżyt żołądka;
  • bolesne objawy w stawach;
  • stomatologiczne, głowy i inne objawy bólowe.

Podaną listę można uzupełnić dodatkowymi chorobami wyleczonymi za pomocą ASD-2. Dzięki środkom zapobiegawczym substancja zmniejsza prawdopodobieństwo rozwoju grypy i przeziębienia. Znacząco zmniejszyło ryzyko połknięcia zakaźnych bakterii i złamań kości.

Metody przyjmowania leku ASD-2

Lek ASD-2 wpływa na proces raka jako środek znieczulający w początkowych stadiach rozwoju. Składnik jest w stanie spowolnić przebieg choroby. Zielarze zalecają stosowanie środka terapeutycznego do zwalczania patologii onkologicznych, szczególnie w przypadku zaawansowanego raka żołądka. Aby uzyskać maksymalny efekt, leczenie choroby odbywa się w zintegrowany sposób..

Lek stosuje się pod ścisłym nadzorem onkologa. Ważne jest, aby postępować zgodnie ze wskazanym schematem leczenia bez wprowadzania jakichkolwiek zmian w nim według własnego uznania. Pacjent powinien zrozumieć, że w trakcie chemioterapii i radioterapii podawanie ASD-2 jest zabronione. Dla skutecznego i bezpiecznego leczenia raka istnieje specjalny schemat stosowania leku.

Podczas terapii zapewnia się stopniowy wzrost ilości przyjmowanej substancji. Wypij część 2 jest niezbędna 4 razy dziennie po 3-4 godzinach. W pierwszym tygodniu zaleca się przyjmowanie nie więcej niż pięciu kropli na dawkę. Pięć dni później kwota wzrasta do dziesięciu kropli. Po pięciu dniach objętość roztworu wzrasta o pięć kropel, aż osiągnie pięćdziesiąt. Następnie pacjent przestrzega ilości pięćdziesięciu kropli i zużywa się aż do wyleczenia.

Istnieje delikatna metoda leczenia. Komponent jest odbierany przez inny algorytm. Najpierw trzy krople substancji rozcieńcza się w 35–40 ml płynu. Po dniu dodaj pięć kropli. Objętość wzrasta, aż osiągnie liczbę trzynastu kropel w szóstym dniu. Następnie musisz zatrzymać się na jeden dzień i powtórzyć przebieg terapii z tą samą dawką.

Przebieg leczenia wynosi jeden miesiąc, po czym zostaje przerwany na tydzień. Dalszy kurs rozpoczyna się od pięciu kropli roztworu, stopniowo zwiększając się codziennie w dawce dwóch kropli. Po miesiącu używania leku następuje przerwa. Ważne jest monitorowanie samopoczucia po zażyciu ASD-2. Jeśli wystąpi pogorszenie i dyskomfort, przerwij leczenie..

Zalety i wady leku

ASD-2 jest bezpieczny. Lek nie szkodzi ciału i nie emituje toksycznych pierwiastków. Pacjenci tolerują działanie środka terapeutycznego. Osiągnięcie pierwszych wyników komponentu zajmuje dużo czasu. Jednak nie obserwuje się akumulacji szkodliwych mikroorganizmów i zatrucia organizmu.

Tradycyjna medycyna zaleca przyjmowanie leku razem z silnymi wywarami z akonitu, piołunu i glistnika. Główną i jedyną wadą środka zaradczego jest istniejący nieprzyjemny zapach. Kiedy specjaliści próbowali zmienić zapach lub całkowicie go pozbyć, stymulator stracił swoje specyficzne właściwości.

Zauważono ważny niuans w przyjmowaniu substancji, który należy wziąć pod uwagę. Stosowanie ASD-2 w leczeniu raka u ludzi jest zabronione na poziomie legislacyjnym. Stosowanie leku jest dozwolone w dziedzinie weterynarii. Osoba powinna zrozumieć, że po rozpoczęciu przyjmowania leków sam jest odpowiedzialny za swoje życie i zdrowie. Instrukcja użytkowania nie zawiera informacji o zużyciu ASD-2 przez osobę.

Skutki uboczne i rekomendacje

W praktyce medycznej widoczna jest tylko osobista nietolerancja składnika terapeutycznego. Istnieje możliwość wystąpienia niepożądanych reakcji przekraczających dopuszczalną dawkę. Lek działa jako silny środek pobudzający, który zwiększa ryzyko namacalnego nadmiernego pobudzenia.

ASD-2 jest zabroniony dla pacjentów z problemami w funkcjonowaniu układu sercowo-naczyniowego i nerwowego. Również przyjęcie jest niedopuszczalne dla osób cierpiących na wysokie ciśnienie krwi. Większość recenzji pacjentów zaznajomionych z lekiem i korzystających z niego jest pozytywna. Istnieją recenzje pacjentów, którzy nie doświadczyli żadnego efektu zażywanej substancji.

Pacjenci z rakiem podkreślają działanie przeciwbólowe leku. Podczas leczenia lekiem obserwuje się znaczne spowolnienie rozprzestrzeniania się komórek nowotworowych. W przypadku niezależnego stosowania leku w przypadku poważnych patologii (onkologia lub HIV) wymagana jest zgoda i kontrola lekarza prowadzącego. Ważne jest, aby zrozumieć, że przekroczenie dopuszczalnej dawki może zmienić skuteczny środek terapeutyczny w truciznę. Zalecana jest lista zaleceń, których należy przestrzegać podczas przyjmowania ASD-2:

  • Dopuszcza się mycie substancji wodą i ciepłymi płynami..
  • Do przechowywania leku najlepiej wybrać schłodzone i ciemne miejsca. Nie przechowuj elementu w lodówce..
  • Nie pij alkoholu.
  • Zaleca się dodanie do diety większej ilości pokarmów roślinnych - zieleni, warzyw, owoców, jagód, orzechów itp..

Onkologia ASD 2 recenzje

Bezpłatne konsultacje VKontakte. Kliknij w link!

Frakcja ASD 2 prawdziwe recenzje zebrane z sieci społecznościowej. LMO!

Frakcja asd 2 recenzje

Jeśli chodzi o raka - chemioterapię i radioterapię - co leczy się dziś, oczywiście, znacznie lepiej „gówno”? Ale są to jedyne obecnie znane metody. Wszyscy rozumieją, że jest to zasadniczo barbarzyństwo, ale nie ma innej; nie znaleziono alternatywy. Jeśli ASD w jakiś sposób pomaga choć trochę, może odłożyć tę chemię, z której matki wymiotują, więc nie martw się, włosy wypadają, apatia - nie chcesz nic robić (to jest tylko zewnętrzne, nie wspominając o konsekwencjach), to nie ma o czym rozmawiać Nie. Jeśli placebo jest również offsetem. Nawet jeśli nie ma sensu, ma sens, ponieważ przynajmniej daje nadzieję tym ludziom.

Igor też nie wierzył i ilu tu był sarkastyczny))) piszą bzdury o tym, że nie pomaga ludziom, którzy nawet nie widzieli ASD w ich oczach))) nie wspominając, że próbowali. ASD nigdy nie należy przyjmować z alkoholem, a dla wielu jest to ogromny minus, więc łatwiej jest nadal bić i sarkastycznie mówić, że ASD nie pomaga))) Pomoc wódki i piwa)))

Przeglądy aplikacji frakcji 2 ASD

Lek 2 frakcji ASD pomaga leczyć wiele chorób. Eliksir życia Aleksieja Dorogowa.

Manka, krople naprawdę pomagają. Moja matka zajęła 2 lata. ale ponieważ nie łagodzi bólu, przestała go przyjmować. Po 4 miesiącach zniknęła ((ASD zatrzymuje rozwój komórek rakowych, ale ich nie niszczy).

asd 2 recenzje aplikacji

Eugene, krople ASD są oficjalnie związane z suplementami diety. Tak mówi opakowanie. W związku z tym: konsultacja lekarska nie jest wymagana. Kolejne pytanie brzmi: ooo-bardzo niewielu naszych lekarzy, lekarzy domowych i jak kaleką źle i nigdy nie marzyli. Zwłaszcza w Rosji - aby wyciąć wszystko, co jest możliwe, ale jak osoba nie będzie już żyć, najważniejsze jest usunięcie odpowiedzialności, że nie umarł pod twoim nadzorem, a wtedy przynajmniej trawa nie będzie rosła. moim zdaniem!

ASD nie jest weryfikowany przez żadne poważne badania. Przynajmniej nadal nie mogli zobaczyć, będę bardzo wdzięczny, jeśli dasz napiwek. A jeśli tak, to zgodnie z zasadami medycyny opartej na dowodach ASD jest tylko śmierdzącym płynem

Kick-ass, to wszystko, solidni profesorowie i pracownicy naukowi.. większość wciąż nie ma najmniejszego doświadczenia klinicznego, wielu nie otrzymało jeszcze dyplomów, ale z drugiej strony samozadowolona ambicja i wojowniczy dogmatyzm są wyższe niż dach;))

Drogi geniuszu. ASD jest NAPRAWDĘ działającym lekiem. Sprawdzone przez praktykę.. i Boże, zabraniaj, abyś ty i twoi pacjenci nigdy nie musieli osobiście stawiać czoła sytuacji, w której oficjalna medycyna jest całkowicie bezsilna, a tylko „nieoficjalne” naprawdę oszczędza.

asd 2 recenzje leczenia leczenia

Ludmiła, napisałeś - podstawowa przyczyna choroby myśli. Zaproponowałem ci odpowiednią opcję) do przyjmowania leków, to wszystko.

// Jeśli chodzi o ASD - najciekawsze jest to, dlaczego Dorogova jest pełna, osobiście zrzuciłem już 2,5 kg, chociaż nie piję dużo. Ponieważ ostatnio piję i nie mam USG), ale według moich odczuć nie będę malować drobiazgów, ale wydaje się, że to pomaga.

O „hodowane” - to kompletna bzdura. Istnieją leki, które kosztują około 2 tysięcy, z kilkoma patentami, promowanymi, z konsultantami na linii i bezpłatną dostawą. I z jakiegoś powodu ludzie piszą o tym leku. Kto musi rozmnażać się za 150 rubli?

asd 2 recenzje

Przyjrzyj się uważnie ASD -2, ma to pozytywny wpływ na układ nerwowy, co jest bardzo ważne w leczeniu raka

Zna dwie osoby, które wyleczyły raka z ASD

Victoria, tak wiem. Piłem z wrzodu. Nie ma już wrzodów))), a teraz piję, aby temu zapobiec, lot jest wspaniały))), ale ASD 3 nadal śmierdzi, może wyleczyć ich gorące głowy))))

ludzie, jest coś takiego ASD 2 i 3 to bardzo śmierdzące śmieci. W aptece weterynaryjnej kosztuje 150 pensów. Jeśli wylejesz czyjąś nić ze strzykawki, wtedy wszystkie ubrania można wyrzucić. Będzie śmierdzący marsz)))))

Sam ciągle używam ASD-2) leczy wszystko dosłownie. Dopiero na nim wyleczono napięcie mięśni

To naprawdę bardzo dobra rzecz. Pracuję w aptece, sam robię maści, w tym frakcję ASD. Ale aby go kupić, wysyłamy ludzi na rynek, nie możesz go kupić nigdzie indziej. Jej zapach jest okropnie nieprzyjemny, nie zapomnisz, musisz pracować w maskach. Po aplikacji ludzie zauważają, że to bardzo pomaga.

Nie mogę powiedzieć, że jestem osobą kompetentną, doświadczenie użytkowania jest zbyt małe. Ale jeśli jest, zawsze jest gotowy do podzielenia się. Moim zdaniem ASD nie jest lekiem (to uwaga na początku artykułu) i nie może zastąpić narkotyków. Jest to środek immunostymulujący.

Dowiedz się o programie przeciwpasożytniczym. Pozbycie się robaków i innych nieuczciwości. Jest też grupa, która ma kontakt z ASD, mówią, że to pomaga.

Asd frakcja 2 pomoże dziewczynce na gruźlicę. Gruźlica była leczona tym lekiem nawet podczas wojny. Ten lek stosuje się w leczeniu początkowego stadium raka. Wielu ich znajomych wyzdrowiało z różnych chorób. Bardzo dobre lekarstwo. Przeczytaj opinie, jeśli mi nie wierzysz.

Moja matka miała raka, została wyleczona! Najpierw zrobiła chemię, potem operację... a teraz mój dziadek też zachorował, ale najwyraźniej nie będzie w stanie wyzdrowieć. jeśli masz kogoś z rakiem, radzę pić lek „ASD fraction 2” w celu zapobiegania, nie jest drogi, nieszkodliwy i wielu wierzy (i ja też) w jego skuteczność! Możesz google o nim

Jeśli przeżyjesz zapach leku ASD 3f, to pomoże. Posmaruj uszkodzoną skórę 21 dni. Pomaga nie tylko od trądziku, ale także od wrzodów, łuszczycy. Przeczytaj recenzje online. Ale zapach jest nierealny.

Przeczytaj o ASD 2 Dorogova. Widziałem ludzi, którzy pomagali.

Znałem dwa ASD, które zdecydowały się uwierzyć w ten strasznie pachnący lek i niepoważnie podjąć tradycyjne leczenie. Kobiety umarły.

Artykuł mówi, że nadtlenek wodoru jest stosowany nie tylko w Rosji i krajach WNP. W jakiej klinice nadtlenek wodoru wstrzykuje się do naszego guza zamiast wycinać? Chociaż, jeśli nie jest on już operowalnym pacjentem, biorą i piją tam wszystko: chryzostom, wszelkiego rodzaju inne napary, i być może wstrzykuje się je do guza na potrzeby eksperymentu. Ale myślę, że jest w domu.

O jakich bzdurach mówisz? Co do diabła z trupami? Kto został zabity z powodu konkurencji. Nie bądźcie głupi, dziewczyny, czytajcie wiarygodne źródła.

Jeśli chodzi o frakcję 2-ASD, jest to tak naprawdę lek, znany od 100,500 lat.

Irina, ten lek - ASD, frakcja - 2, jest sprzedawany w klinikach weterynaryjnych i aptekach weterynaryjnych. Piję to sam od kilku lat. Choroba onkologiczna. Kupiłem go niedawno w Permie, kosztuje 250 rubli. Biorę 5 dni w 2 ml, popijając mocną herbatą, a następnie około godziny, aby nie jeść. Dwa dni wolne i jeszcze pięć dni pijemy. Więc trzy tygodnie, a potem dwa tygodnie - przerwa. I kontynuuj. Ogólnie wszystko jest dobrze pomalowane w czasopismach „Zdrowe”. Sprawdź stare wydania. Od razu nie pamiętam roku.

to rak, my mieliśmy to samo z Chernysh, który był w naszym prześwietleniu. Tylko terapia wspomagająca, próbowaliśmy wtedy wszystkiego, a ASD nie pomogło, a Witebsk i środki ludowe. Kot właściciela zdecyduje, co robić

Przetwarzanie frakcji (ASD-2 i ASD-3)

cześć wszystkim!
Niedawno dowiedziałem się o Frakcji (ASD-2 i ASD-3) - o jej wspaniałych właściwościach. Niektóre plusy, z wyjątkiem * magicznego * zapachu. to coś) no cóż, alkohol jest naturalnie przeciwwskazany, a przyjmowanie go przez długi czas nie jest łatwe. (Nie będę dużo pisać, można o tym poczytać w Internecie) Czy ktoś zna ten lek? Ciekawe recenzje. Jeśli chodzi o temat, sprawcy nie będą źle karać w ten sposób) przyjemne i użyteczne połączenie - zarówno kara, jak i korzyść!

08.04.2012 o 22:18

Około 15 lat temu nastąpił boom tego leku. A frakcje zewnętrzne i wewnętrzne zostały sprzedane w aptece. Kilka osób leczyło go na moich oczach. Niestety cud okazał się mitem. Efekt był tylko w leczeniu chorób skóry. Dwie osoby walczące z rakiem zmarły. Ponadto, przebieg choroby był zgodny z klasyczną wersją. Na początku choroby był tylko niewielki efekt toniczny. Musiałem cię rozczarować, pani Olga, ale fakt pozostaje.

09.04.2012 o 05:23

Nie powiem nic o ASD-3, ale ASD-2 bardzo pomaga. Nie zakładam, że mówię coś o raku, ale jeśli chodzi o niektóre choroby, to pomaga. Człowiek, na którym widziałem akcję preperata, mój ojciec. Operacja, którą musiał wykonać, nie była już konieczna. Ten preparat ma dwa minusy, okropny zapach (i musi być przechowywany w lodówce) i długi odbiór.

09.04.2012 o 07:58

dzięki za odpowiedzi.
jeśli chodzi o ASD-2, mam przyjaciół, którzy dosłownie stanęli na nogi, ponieważ nie była to udana operacja, a konsekwencje nie były w porządku, a osoba biegnie teraz w swoim zaawansowanym wieku i nie ma jednego takiego przykładu. Jeśli chodzi o fatalne skutki, najpierw należy skonsultować się z kompetentnymi ludźmi w Internecie, nie wszystko jest określone, jak prawidłowo brać to w przypadku niektórych dolegliwości, tutaj niebezpieczeństwo na wszystko jest indywidualne, a nie fakt, że stało się to ze strony frakcji! Jest sprzedawany do klinik weterynaryjnych i nie jest bardzo drogi. Andrey, nie rozczarowałeś mnie. Nie waham się tego zaakceptować, tylko opinia tych, którzy natknęli się, jest interesująca. A co z tematem, gdy jest nie tak, nawet obecność Pani frakcji lub Pana na co dzień i uświadomienie sobie, co to za zapach, nie jest złą karą)

09.04.2012 o 11:55

Przeczytałem opis leku. Coś, co mi przypomina. Jaki jest jego zapach?

09.04.2012 o 12:38

oleisty płyn o gęstym, ciężkim zapachu przypominającym mieszankę kopro + ścieki + zsyp. coś takiego. trudne do opisania (mączka kostna i żaby... więc skład). Najważniejsze, aby NIE otwierać butelki) - wystarczy przebić gumowy korek igłą i włożyć do strzykawki, która następnie wyjmuje z igły, kapie tyle ile to konieczne i spuszcza resztki (nie wyjmuje igły), przechowuje wszystko w słoiku i przykrywa folią lub pokrywką oraz w torbie i w lodówce! weź ściśle na pusty żołądek i 1 godzinę przed posiłkiem, a nie w czystej postaci (wszystko tak spalisz), ale z przegotowaną chłodną wodą (aromat nasila się na ciepło)) i. NIE wąchaj tego, co pijesz! W rzeczywistości nie jest tak straszne i nieprzyjemne, przyzwyczajasz się do wszystkiego, jeśli chcesz żyć i być zdrowym, a co najważniejsze, wierzyć i zyskać siłę moralną i cierpliwość! Dobrze, jeśli w pobliżu jest osoba o silnych umysłach, która może mnie wspierać, a jeśli nie, muszę nastawić się na pozytywne nastawienie! Wstań z kolan i wepchnij się jak czołg, nie oglądając się za problemy na lepsze! Jeśli chodzi o dawki i kurs, wszystko jest indywidualnie pisane po prostu ogólnie, a jednak, zacznij od małych i zwiększaj, a następnie odwrotnie, i nie możesz pić alkoholu! Ile razy dziennie i ile kropli i tak dalej, ten, kto to rozumie, już mówi, że nie ma samoleczenia!

09.04.2012 o 14:12

Wyjaśnię, że pacjenci z chorobą nowotworową nie umarli z powodu leku, ale z powodu choroby. Chciałem tylko powiedzieć, że on nie pomógł z rakiem.

09.04.2012 o 15:30

prawdopodobnie wszystko też się zaczęło (. Miałem znajomych - jedna kobieta cierpiała na chemię przez około 50 lat i przeżyła i wygląda młodo w 63, pomimo przeszłości. Cierpiała do 30. roku życia, a potem wszystko wróciło do normy, a nawet urodziło dziecko, a potem Kylie Wszyscy słyszeliśmy ten sam minóg i inne gwiazdy. Wszystko jest indywidualne i niestety nie jesteśmy w bajce i nie ma magicznej różdżki, aby szybko wszystko naprawić ((musimy wszystko szybko rozwiązać i nie wyciągać... Frakcja jest jedną z opcji zbawienia, jeśli nie całkiem) późno. nie mówmy o smutnych rzeczach. Musimy wierzyć w najlepsze-)

09.04.2012 o 20:25

Tak, jeśli choroba nagle się pojawiła, musisz walczyć do końca, użyć wszystkich funkcji, zwłaszcza leków z pozytywnym doświadczeniem.

10.04.2012 o 02:07

Tak, ale jeden lek ma czasem niewielkie znaczenie, wiara w siebie i w Boga oraz nastawienie się na pozytywność, co jest ważne. Było wiele przypadków, w których przeprowadzano eksperymenty, dawali leki niektórym pacjentom, a inni sugerowali, że oni też mieli lekarstwa, ale była czysta woda))) i tych, którzy odzyskali wodę szybciej)) tutaj jest to siła myśli. ale same w sobie zdarzają się przypadki, gdy autohipnoza nie wystarcza, musisz połączyć oba leki i pewność, że możesz przejść przez trudności, wstać i zapomnieć o tym jako koszmar i nadal żyć i cieszyć się pozytywnie-)!

11.04.2012 o 23:45

Boże broń, ktokolwiek w twoim życiu myśli o stosowności tego narkotyku! Kiedy dochodzi do katastrofy, ludzie pędzą do skrajności. Ten lek jest przeznaczony do leczenia zwierząt. I nie każdy lekarz bierze odpowiedzialność za przepisanie go osobie. I każdy, kto musiał spojrzeć na niego z ekstremalnego punktu, nie będzie mógł podzielić się entuzjazmem w dyskusji na postawione przez ciebie pytanie, Madame Olga. Można znaleźć wiele innych sposobów zabawy z niewolnikami..

12.04.2012 o 04:30

Madame TALI, dziękuję za opinię na ten temat. Nie poruszam nikogo, tylko pytam o ten lek! Wiem, że początkowo był przeznaczony tylko dla zwierząt, ale potem zaczął pomagać ludziom (po eksperymentach i przekonaniu, że nie będzie krzywdy) i byli tacy przyjaciele, którym frakcja pomogła i znacznie. Wiele leków nie jest początkowo testowanych na ludziach. Każda osoba decyduje, jak żyć i radzić sobie z trudnościami. Gdybym wziął udział w leczeniu tym lekiem, byłbym w stanie ubiegać się o 1000%, jak dotąd, tylko informacje od tych, którzy próbowali go sami lub przyjaciele. Jeśli chodzi o niewolników, jest oczywiście wiele sposobów) samo w sobie, nikt nie udzieli nikomu siły ułamkiem, to nie jest żart, ale jej zapach jest już bardzo interesujący) Kopro odpoczywa.

12.04.2012 o 14:01

Dobra pora dnia. Podzielę się tajemnicą - jak przyjmować ten lek, aby w ogóle nie było zapachu. Sprawdzone i wymyślone przeze mnie osobiście. Więc. Bierzemy w aptece paczkę kapsułek Viardo-forte. Ten preparat jest ubrany w miękką, dużą kapsułkę żelatynową. Bierzemy dwie strzykawki. Lepiej niż pięć. Odłączamy igły od strzykawek, aby następnie spokojnie i łatwo przyczepiły się i wyjęły ze strzykawki. Bierzemy jedną strzykawkę. Nakładamy igłę. Przebijamy kapsułkę lekiem od samego końca i wyciągamy olej (możesz go wypić - jest to olej z kiełków pszenicy). Następnie odłącz strzykawkę od igły (aby nie przebić kapsułki dwa razy). Teraz nie potrzebujemy tej strzykawki. Bierzemy inny. Zakładamy igłę i zbieramy niewielką ilość ASD z butelki. Z reguły jest to 1 ml. - po prostu bierze tyle kapsułki żelatynowej. Odłączyć igłę. Uwaga! nie naciskać na strzykawkę! w przeciwnym razie wycieknie płyn. Teraz dołączamy strzykawkę do igły, której końcówka znajduje się w kapsułce. I zaczynamy wprowadzać lek. Po pewnym czasie będzie to trudne. Ponieważ w kapsułce oprócz leku jest również powietrze. Następnie - przynosimy końcówkę igły do ​​kropli powietrza - podnosząc kapsułkę i rozciągając ją - tworząc próżnię. Kapsułka trochę się waha. Odwracamy kapsułkę - lek trafi do końca strzykawki i powietrze zostanie pobrane z kapsułki. Zwalniamy tłok - lekko ściskając - lek łatwo dostanie się do kapsułki. Ale nie próbuj go przepełniać - ponieważ po wyjęciu igły - nadmiernie wypełniona ciecz, która pod ciśnieniem wytryśnie z kapsułki. Ostatni etap - usunięcie igły z kapsułki należy wykonać pod strumieniem zimnej wody pod kranem. Aby przypadkowo posypane krople natychmiast trafiły do ​​kanalizacji. Mamy też pod ręką filiżankę wody lub mleka. Aby natychmiast po usunięciu igły i spłukaniu wodą lek został uwolniony z kapsułki - wypij kapsułkę. Ponieważ ASD prawie natychmiast rozpuści żelatynę. Ale będziesz miał czas na picie - bez zapachu. Następnie bierzemy strzykawki, które pozostają - zakładamy igły i zamykamy je za pomocą czapek z igieł. I wyrzuć to.

13.09.2016 o 20:23

Mój bliski przyjaciel wyleczył gruźlicę płuc przy pomocy ASD. Bardziej prawdopodobne było, że najtrudniejsza chemioterapia antybiotykami przeciw gruźlicy nie poprawiła się przez sześć miesięcy i postanowiono przenieść ją na terapię rezerwową, czyli w drugim rzędzie są one jeszcze trudniejsze i jeszcze bardziej destrukcyjne dla zdrowia, ale jedno Doświadczony specjalista od gruźlicy, którego znalazłem, powiedział jej, że na razie zostawiamy te same antybiotyki, ale łączymy ASD. Powiedział, że mówią, że oficjalnie nie mogę tego przepisać, lek jest weterynaryjny, ale mamy doskonałe wyniki. Jak wypiła to w osobnej piosence, jest prawdziwą bohaterką dla facetów. Nie pamiętam, czym było SDA 2 lub 3, ale strasznie pachniał dobrym rozkładem. Moim zdaniem, ASD 2. Po 4 miesiącach na prześwietleniu płuc nastąpiła niesamowita pozytywna dynamika, po 7 miesiącach była zdrowa i nadal jest zdrowa. Co jeszcze pomaga.

13.09.2016 o 20:47

Marina, 38 lat
Moskwa, Rosja Marina, ale czy nie spowodowałeś w ten sposób dyskomfortu w ASD w żołądku lub przełyku, szczególnie przy długotrwałym stosowaniu? Ponieważ nierozcieńczony ASD pali błonę śluzową i nie można zapobiec momentowi kontaktu leku z błoną śluzową. Obfite picie może wygładzić, ale nie chronić przewodu pokarmowego przed kontaktem z nierozcieńczonym preparatem. Przy długotrwałym stosowaniu w ten sposób można nie tylko zapalenie żołądka, ale także erozję i wrzód żołądka i / lub przełyk. Jak sobie z tym radzisz?

13.09.2016 o 20:57

ASD-2 jest przyjmowany z wodą lub herbatą (jeśli pacjenci są bardzo wrażliwi!) I dozowani etapami, kropla po kropli, a przy mniejszej dawce na pusty żołądek) tolerujemy smak! Nie ma nic złego i nie ma żadnych skutków ubocznych! Pomaga, ale nie każdy lekarz powie o nim i / lub dowie się o nim! (

Zapach jest okropny. smak, tolerancja, najważniejsze jest przygotowanie się do poprawy! Piłem wodę! Spokojna Konieczne jest picie na loggii lub w jednostce sanitarnej))) zapach jest silny (I WCIĄŻ (!) _ Bez alkoholu, nawet piwa. Kurs min 4 miesiące!

14.09.2016 o 20:41

W starożytnych czasach radzieckich pracowała w aptece. rzadko przepisywano maść z ASD. Gotowane przez siebie i współpracowników. Zapach jest ostry w całej aptece. Powiedzieli, że na zewnątrz to dobrze pomaga, ale nie słyszałem recenzji. Frakcję tę traktowano jako nietykalną, ponieważ „znający się na rzeczy” robotnicy twierdzili, że był to ekstrakt ze zwłok (prawdopodobnie zwierząt), ale nie było oficjalnej wzmianki o składzie. :-)

14.09.2016 o 20:53

Frakcje ASD początkowo opracowano jako lek weterynaryjny. W 60-70 latach ubiegłego wieku. Deweloper zmarł, projekt nigdy nie został ukończony. W chwili obecnej leki te nie są oficjalnie zarejestrowane jako leki, a jedynie jako suplementy diety. I sprzedawane we wszelkiego rodzaju „stoiskach zdrowia”. (nie wszystkie typy)

14.09.2016 o 22:16

. Frakcja ASD 2 K. stała się najskuteczniejszym lekiem do leczenia przewodu pokarmowego, płuc, skóry..
Istnieje o wiele bardziej skuteczne i niedrogie narzędzie! Tak i nie daleko od tematu! http://medportal.ru/mednovosti/news/2014/10/13/407fecalmed/

04.12.2016 o 18:56

Nie wszyscy producenci robią to dobrze. Który producent kupiłeś? Dużo podróbek i błędów na receptach... nie konsumenci, ale kiedyś naukowcy powiedzieli mi - to, co robią dobrze w Armavir, jest sprawdzone, polecam to... inni mają wątpliwości. Nie mogą tego otwarcie powiedzieć. Ponieważ medycyna weterynaryjna już stanowi problem. A ludzcy lekarze nie mogą tego polecić, ponieważ lek został przeniesiony na dziedzinę medycyny weterynaryjnej, chociaż został opracowany. Cóż, mamy wiele dzięki J. U.. Wszystkiego powodzenia

04.12.2016 o 19:01

W 1943 r. Laboratoria kilku instytutów naukowych ZSRR otrzymały tajne zamówienie rządowe na opracowanie nowej generacji medycyny. Lek ten miał chronić organizmy ludzkie i zwierzęce przed promieniowaniem, przyczyniać się do znacznego wzrostu odporności, a jednocześnie być niedrogi i niedrogi do masowej produkcji. Wiele grup badawczych nie poradziło sobie z tym zadaniem..

Tylko VIEV (All-Union Institute of Experimental Veterinary Medicine) w 1947 r. Był w stanie przedstawić opracowany lek, który spełnia wszystkie wymagania. Laboratorium prowadzone przez utalentowanego eksperymentatora, doktora A.V. Drogie, w swojej pracy zastosowałem niekonwencjonalne podejście. Jako surowce zastosowano żaby, a jako metodę przetwarzania wybrano termosublimację tkanek z kondensacją cieczy. Tak przygotowany płyn miał właściwości antyseptyczne, gojące się i pobudzające rany. Lek nazwano ASD, czyli antyseptyczny stymulator Dorogowa.

Jeśli Dorogow początkowo używał żab jako początkowego surowca, później zaczął używać mączki mięsno-kostnej. Nie wpłynęło to na właściwości powstałego preparatu, ponieważ wysoka temperatura podczas sublimacji termicznej „kasuje” informację o tym, jaki typ organizmu wybrano jako surowiec. Pierwszą uzyskaną frakcją była zasadniczo woda i nie miała ona wartości biologicznej. Kolejne frakcje, druga i trzecia, okazały się rozpuszczalne w wodzie, alkoholu i tłuszczu przez substancje o wyjątkowych właściwościach. Mianowicie frakcja 2 ASD i frakcja 3 ASD zostały zaprojektowane tak, aby wpływać na ludzi i zwierzęta.

Frakcja 3 ASD jest używana tylko do użytku zewnętrznego. Eksperymenty wykazały, że ten lek skutecznie niszczy wszelkiego rodzaju grzyby, pasożyty skórne i dezynfekuje rany. Ponadto ASD 3, oficjalnie stosowany tylko w medycynie weterynaryjnej, wykazał doskonałe wyniki w leczeniu różnych patologii skóry, takich jak trądzik, egzema, zapalenie skóry, zapalenie neurodermiczne, owrzodzenia troficzne. Co więcej, ASD-3 skutecznie pomógł nawet w łuszczycy, która do tej pory nie poddała się leczeniu farmakologicznemu. Eksperymenty dotyczące leczenia ludzi przeprowadzone na ochotnikach.

Frakcję 2 ASD rozcieńczono wodnym roztworem i zastosowano jako wewnętrzny i zewnętrzny środek terapeutyczny. Eksperymenty na zwierzętach przekroczyły wszelkie oczekiwania - leczenie różnych chorób było bardzo skuteczne i nie miało skutków ubocznych. Najbardziej udane wyniki uzyskano przy zastosowaniu ASD-2 w połączeniu z innymi lekami..

Przeprowadzono ogromną liczbę badań nad zastosowaniem ASD-2 w leczeniu szeregu patologii narządów i układów. ASD-2 był niezwykle skuteczny w leczeniu astmy oskrzelowej, na którą medycyna nie znalazła jeszcze skutecznych środków. Z pomocą ochotników badano część 2 ASD, przeznaczoną dla ludzi. W wyniku działania leku na organizm funkcje układu hormonalnego, odpornościowego, nerwowego i innych ustabilizowały się. Żylaki zostały wyleczone, długotrwałe stosowanie leku przyczyniło się do zwiększenia elastyczności tkanek i skóry, dało efekt odmłodzenia organizmu. W dziedzinie ginekologii ASD-2 był najbardziej skuteczny w leczeniu chlamydii, rzęsistkowicy, mięśniaków, włókniaków, mastopatii, raka piersi i macicy.

Po szeroko zakrojonych badaniach lek z powodzeniem stosowano w szpitalach i klinikach, w których leczyli się partyjni mężowie stanu. Szybko lek zaczął zyskiwać popularność wśród szerokiej rzeszy ludzi - najpierw w Moskwie, a potem w innych miastach. Dorogov A.V. otrzymał tysiące listów wdzięczności od uzdrowionych pacjentów, których oficjalna medycyna uznała za beznadziejną. Obecna sytuacja wymagała uznania ASD-2 jako oficjalnego leku przeznaczonego do leczenia ludzi. Do tego czasu frakcja 2 ASD stała się najskuteczniejszym lekiem w leczeniu chorób przewodu pokarmowego, płuc, skóry, chorób onkologicznych, ginekologicznych i sercowo-naczyniowych. Ale naukowi pracownicy medyczni zajmujący najwyższe stanowiska w Ministerstwie Zdrowia (kandydaci nauk, lekarze, pracownicy akademiccy) byli zazdrośni o fakt, że tak skuteczny wielofunkcyjny lek został wynaleziony nie przez lekarzy, ale przez weterynarza.

Zaczęli wywierać pewną presję na Dorogowa, najpierw podpowiadając, a następnie „zdecydowanie doradzając” zmianę nazwy leku, usuwając literę „D” ze skrótu, a jednocześnie włączając w to szereg wysoko postawionych „luminarzy” medycyny jako współautorów. Urzędnicy naukowi chcieli nie tylko otrzymać część praw autorskich do wynalazku, ale także poznać tajemnice wytwarzania leku. Dorogow odmówił, za co zapłacił - prokuratura rejonu Ukhtomsky wszczęła przeciwko niemu postępowanie karne, oskarżając go o komercyjne wykorzystanie ASD. Przeprowadzono dochodzenie, podczas którego próbowano znaleźć osoby dotknięte tym narkotykiem. Ale wysiłki te poszły na marne - nie było ofiar. Co więcej, okazało się, że Dorogov stworzył dwa zakłady do produkcji tego narkotyku za własne pieniądze - dla Instytutu Medycyny Weterynaryjnej i do użytku domowego. Dzięki drugiej instalacji jak najszybciej opracowano i utworzono ASD. Dochodzenie wykazało również, że naukowiec wydał lek i doradził ludziom, jak go za darmo stosować. W rezultacie sprawa została zamknięta..

Dorogov kontynuował działalność badawczą i ujawnił inny obszar dla frakcji 2 ASD do użytku przez ludzi. Przeciążenie nerwów, zaburzenia czynności układu hormonalnego u wielu mężczyzn powodują zapalenie gruczołu krokowego. Jeśli ASD-2 jest stosowany jako jeden ze składników leczenia, lekarstwo jest szybkie i skuteczne. Ponadto lek stosowany jako środek zapobiegawczy pomaga poprawić metabolizm, oczyścić organizm z toksyn, zwiększyć witalność.

Najwyżsi liderzy partii udzielili wskazówek, jak zbadać wpływ tego narkotyku na więźniów. ASD-2 był przede wszystkim stosowany w leczeniu i zapobieganiu gruźlicy, która jest szeroko rozpowszechniona w miejscach pozbawienia wolności. W rezultacie możliwe było kilkakrotne zmniejszenie śmiertelności. Zastosowanie ASD doprowadziło do tego, że wiele leków nie zostało odebranych. W tym samym czasie lekarze wojskowi z powodzeniem przetestowali ASD, lecząc wiele osób, w tym wysoko postawionych, z poważnych chorób. W 1952 r. Komitet farmakologiczny Ministerstwa Zdrowia ZSRR wpisał ASD (frakcje 2 i 3) do podręcznika farmaceutycznego i zezwolił na stosowanie leku. W rezultacie ASD zyskała szaloną popularność w Moskwie - ludzie stali w kolejkach przez kilka dni i nocy w butelce z płynną frakcją. Jednocześnie naukowcy kontynuowali dokładne badanie ASD, badając jego właściwości i właściwości fizykochemiczne, aktywność biologiczną i skuteczność farmakologiczną. Ciągłe doskonalenie technologii wytwarzania leku.

Aleksiej Własowicz Dorogow urodził się w 1909 r. W rodzinie chłopa we wsi Chmielinka w obwodzie Saratowskim. Od dzieciństwa przyszły naukowiec pokazywał swoje wybitne umiejętności w dziedzinie muzyki. Alexey świetnie słyszał, śpiewał doskonale, samodzielnie nauczył się grać na akordeonie, gitarze i flecie. Ale wybrał pole życia Dorogowa w innej sferze. Jego matka zajmowała się położnictwem, leczeniem, chiropraktyką, leczeniem spiskami. Być może w jakiś sposób determinowało to wybór Dorogowa na jego przyszły zawód. Aleksiej Własowicz z powodzeniem ukończył Instytut Weterynaryjny, studiował w szkole podyplomowej, a następnie został zaproszony do pracy w Wszechumiejętnym Instytucie Doświadczalnej Medycyny Weterynaryjnej. Do czasu powstania ASD Dorogov miał już solidne doświadczenie naukowe - 26 poważnych prac naukowych, 5 sprawdzonych wynalazków. Stworzenie leku, który może skutecznie chronić organizmy ludzkie i zwierzęce przed różnymi środkami masowego rażenia, stało się dla naukowca kwestią życia. A jego celem był sukces! Ale urzędnicy nakładają jedną barierę po drugiej, zapobiegając rozpowszechnieniu skutecznego leku. Utalentowany naukowiec poświęcił dużo energii i nerwów na walkę z potężnymi zazdrosnymi ludźmi. W 1954 r. Dorogov, który miał zawał serca, został zwolniony z Instytutu Medycyny Weterynaryjnej. Mimo wysokich osiągnięć naukowiec nigdy nie został przywrócony do pracy. Nie wzięto pod uwagę, że twórca ASD otrzymał nagrodę państwową za swój wynalazek. Około rok po zwolnieniu Dorogowa jego laboratorium zostało rozwiązane. Naukowiec zmarł jesienią 1957 roku, zanim osiągnął wiek pięćdziesięciu lat...

Współczesna nauka lub „alchemia”?

Istnieje punkt widzenia, zgodnie z którym przy tworzeniu ASD Dorogov działał metodami średniowiecznych alchemików. Być może z tego powodu ASD jest często nazywany eliksirem. Córka badacza, Olga Aleksiejewna, kandydat nauk medycznych, lekarz homeopatyczny i immunolog, ma ustalony punkt widzenia na ten temat. Jego istota sprowadza się do tego, że nie ma powodu, aby oskarżać naukowca o pseudonaukę tej metody: najwyraźniej Dorogow uważał, że podobnie jak węgiel drzewny jest sorbentem, organiczne produkty rozpadu mogą służyć jako dezaktywatory, to znaczy zapobiegać szkodliwym wpływom na organizm. To podejście nie ma bezpośredniego związku z ideami średniowiecznych alchemików.

Dlaczego ASD nie jest oficjalnie uznawany?

Nadal nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie. Przez lata od wynalezienia lek może uratować tysiące istnień ludzkich i pomóc w utrzymaniu zdrowia wielu ludzi. Ale od ponad 60 lat ASD jest oficjalnie stosowany tylko w medycynie weterynaryjnej i dermatologii. Lek można kupić tylko w aptekach weterynaryjnych. Nazewnictwo partii i urzędnicy nie byli zainteresowani rewolucyjnymi przemianami w dziedzinie medycyny. Dlatego lek został sklasyfikowany, a po śmierci Dorogowa badania w tej dziedzinie zostały przerwane. ASD zostało zapomniane. Dziś Olga Aleksiejewna, córka Dorogowa, walczy o wprowadzenie ASD wśród środków oficjalnie zatwierdzonych do leczenia ludzi. Grupy entuzjastów nieoficjalnie stosują ASD w leczeniu i ze stałym powodzeniem. Frakcja 2 ASD może pomóc wielu ludziom, lecznicze właściwości tego leku mają ogromny potencjał i wymagają szczegółowych badań.

Co to jest ASD?

ASD jest produktem termicznego rozkładu materiałów organicznych pochodzenia zwierzęcego. Weź lek przez suchą destylację w wysokiej temperaturze. Surowcem jest mączka mięsno-kostna, kość i odpady mięsne. W procesie sublimacji substancji pochodzenia organicznego elementy są rozkładane na składniki o niskiej masie cząsteczkowej.

To nie przypadek, że lek ma podwójną nazwę: antyseptyczny środek pobudzający. W nazwie leży esencja działania leku na organizm. Wyraźny efekt przeciwbakteryjny jest połączony z funkcją adaptogenną. ASD nie jest odrzucana przez żywą komórkę, ponieważ odpowiada jej struktura, przenika barierę łożyskową i tkankową, nie powoduje skutków ubocznych, przywraca tło hormonalne, normalizuje obwodowy układ nerwowy i zwiększa poziom odporności organizmu na różne szkodliwe skutki. Takie definicje, jak preparat tkankowy, biogenny stymulator, mają całkiem odpowiednie zastosowanie do ASD. Mówiąc o ASD frakcji 2, stosowaniu tego leku u ludzi, należy przede wszystkim zauważyć jego główną unikalną właściwość: ASD nie wytrzymuje żadnego rodzaju drobnoustrojów, ale zwiększa obronę organizmu, która może poradzić sobie z każdym drobnoustrojem. Immunomodulujące właściwości ASD wynikają z faktu, że lek łatwo integruje się z procesami metabolicznymi organizmu ludzkiego, przywraca normalne funkcjonowanie komórek, zapewnia optymalne funkcjonowanie wszystkich ważnych układów.

Szeroka gama efektów terapeutycznych pozwala na zastosowanie antyseptycznego stymulatora w chorobach o różnej etiologii. Są to astma, guzy hormonozależne, bezpłodność, egzema, łuszczyca i wiele innych chorób. Lek jest niedrogi i całkowicie nieszkodliwy dla organizmu, nie uzależnia. Tylko w jednym ASD frakcja 2 nie jest idealna - ma bardzo specyficzny zapach. Nie można pozbyć się tego „aromatu”, wszystkie próby się nie powiodły - dezodoryzowany antyseptyczny stymulator traci swoje aktywne właściwości. Jeśli chodzi o życie i zdrowie, takie drobiazgi, jak nieprzyjemny zapach leku, można pominąć. Zwykle ASD-2 przyjmuje się dosłownie ze ściśniętym nosem..

Preparat zawiera: kwasy karboksylowe, węglowodory cykliczne i alifatyczne, pochodne amidowe, związki z aktywną grupą sulfhydrylową, wodę.

Wygląd: ciecz od żółtej do ciemnoczerwonej (zwykle jasnożółta z brązowawym odcieniem).

Właściwości: wysoka rozpuszczalność w wodzie, ostry specyficzny zapach.

Lek jest przeznaczony do użytku zewnętrznego i wewnętrznego.
Frakcja ASD 3

Preparat zawiera: kwasy karboksylowe, węglowodory cykliczne i alifatyczne, pirolowe pochodne dialkilowe, alkilobenzeny i podstawione fenole, alifatyczne amidy i aminy, związki z aktywną grupą sulfhydrylową, woda.

Wygląd: gęsta oleista ciecz (kolor od ciemnobrązowego do czarnego).

Właściwości: wysoka rozpuszczalność w alkoholu, tłuszczach zwierzęcych i roślinnych, nierozpuszczalność w wodzie, ostry specyficzny zapach.

Produkt jest przeznaczony wyłącznie do użytku zewnętrznego..
Efekt terapeutyczny

Frakcja 2 ASD leku jest najczęściej przyjmowana doustnie, w tym przypadku skutecznie aktywuje centralny i autonomiczny układ nerwowy, stymuluje wydzielanie gruczołów trawiennych, aktywność motoryczną przewodu pokarmowego, zwiększa aktywność tkanek i enzymów trawiennych, normalizuje proces trawienia, zwiększa odporność organizmu (oporność), normalizuje wewnątrzkomórkową wymiana jonów.

Zewnętrzne stosowanie ASD-2 jest zalecane, jeśli konieczne jest stymulowanie układu siateczkowo-śródbłonkowego, normalizacja trofizmu i przyspieszenie regeneracji uszkodzonej skóry i tkanek miękkich, prowadzenie antyseptycznego leczenia uszkodzonych tkanek i leczenie przeciwzapalne.

Lek ASD-3 zgodnie z GOST 12.1.007-76 należy do 3. klasy substancji niebezpiecznych (średnio niebezpieczna substancja) i jest stosowany wyłącznie zewnętrznie. W zalecanych dawkach nie podrażnia, działa antyseptycznie, wspomaga regenerację uszkodzonych tkanek, stymuluje układ siateczkowo-śródbłonkowy.

Schemat dawkowania frakcji 3 dla określonych chorób:

Choroby grzybicze skóry. 2-3 razy dziennie, umyj dotknięte obszary mydłem i olejem, nasmaruj nierozcieńczonym roztworem ASD-3;
Choroby skóry (neurodermit, łuszczyca, owrzodzenia troficzne, egzema itp.). Kompresuje ASD-3 rozcieńczony w oleju roślinnym w stosunku 1:20. Wewnątrz weź ASD-2, 1-2 ml na ½ szklanki wody, na pusty żołądek, 5 dni, przerwa 2-3 dni. W przypadku nawrotów choroby przeprowadza się powtarzane leczenie..

ASD frakcja 2, zastosowanie u ludzi

Metodę leczenia za pomocą ASD Fraction 2 opracował A. V. Dorogov.
Standardowe dawkowanie: 15-30 kropli ASD-2 na 50-100 ml schłodzonej przegotowanej wody lub mocnej herbaty, przyjmowanych na pusty żołądek 2 razy dziennie 20-40 minut przed posiłkiem.

Harmonogram dawkowania: przebieg przyjmowania leku wynosi 5 dni, a następnie 3-dniowa przerwa. Cykl powtarza się aż do całkowitego wyzdrowienia..

Schemat przyjmowania ASD frakcji 2 w przypadku określonych chorób:

Choroby ginekologiczne. Frakcja ASD 2 doustnie zgodnie ze standardowym schematem, douching 1% wodnym roztworem aż do całkowitego utwardzenia;

Nadciśnienie. Schemat dawkowania jest standardowy, ale należy zacząć od 5 kapsułek. 2 razy dziennie, codziennie dodając jeden po drugim, aby doprowadzić do 20. Weź, dopóki ciśnienie się nie znormalizuje;

Choroby zapalne oka. 3 - 5 cap. 1/2 szklanki przegotowanej wody, weź doustnie zgodnie ze schematem 5 dni po 3;
Aby stymulować wzrost włosów. Wcieraj 5% roztwór ASD-2 w skórę głowy;
Choroby wątroby, serca, układu nerwowego. ASD-2 doustnie zgodnie ze schematem: przez 5 dni, 10 cap. ½ szklanki przegotowanej wody, przerwa 3 dni; następnie 5 dni dla 15 cap., przerwa 3 dni; 5 dni za 20 cap., 3-dniowa przerwa; 5 dni za 25 cap., 3-dniowa przerwa. Kurs jest prowadzony do momentu uzyskania stabilnych wyników dodatnich. W przypadku zaostrzenia choroby należy tymczasowo przestać go przyjmować. Wznów po ustąpieniu bólu;

Choroby nerek, dróg żółciowych. Standardowy schemat dawkowania i dawkowanie.
Ból zęba. Wacik nasączony frakcją 2 ASD leku nakłada się na bolące miejsce;
Impotencja. Doustnie 30-40 minut przed posiłkiem, 3 - 5 kapsułek. na ½ szklanki przegotowanej wody, kurs 5 dni po 3;
Kaszel, katar. 2 razy dziennie, 1 ml ASD-2 na ½ szklanki przegotowanej wody;
Zapalenie jelita grubego, zapalenie żołądka. Dawkowanie i podawanie są standardowe, ale przyjmuj lek 1 raz dziennie;
Drozd. 1% roztwór ASD-2 zewnętrznie;
Niemożność utrzymania moczu. 5 cap. 150 ml schłodzonej przegotowanej wody, 5 dni, przerwa 3 dni;
Dna moczanowa, zapalenie węzłów chłonnych, reumatyzm. Doustnie 5 dni po 3 do 3-5 cap. ½ szklanki przegotowanej wody, kompresuje z ASD-2 na bolące miejsca;

Zimno. Wdychanie - 1 łyżka. l ASD-2 na litr przegotowanej wody;
Zapobieganie przeziębieniom. 1 ml ASD-2 na ½ szklanki wody;
Zapalenie korzonków. Na 1 szklankę wody 1 łyżeczkę ASD-2, weź 2 razy dziennie, aż do wyzdrowienia;
Skurcze naczyń kończyn. „Pończocha” kilku warstw gazy. Zwilżyć 20% roztworem ASD-2. Krążenie krwi zostaje przywrócone po 4-5 miesiącach regularnych procedur;

Rzęsistkowica Pojedyncze douszanie ASD-2. 60 cap na 100 ml ciepłej przegotowanej wody;
Gruźlica płuc i innych narządów. Rano na czczo 1 raz dziennie, pół godziny przed posiłkiem. Zacznij od 5 cap. na ½ łyżki. gotowana woda. Od 5 dni do 3. Następne 5 dni, 10 cap, przerwa 3 dni; 5 dni za 15 cap., 3-dniowa przerwa; 5 dni za 20 cap., 3-dniowa przerwa;. Kurs trwa do 3 miesięcy;

Otyłość. 5 dni dla 30-4-cap. szklanka przegotowanej wody, przerwa 5 dni; 10 cap - 4 dni, przerwa 4 dni; 20 cap. 5 dni, przerwa 3-4 dni;

Choroby zapalne ucha. 20 cap. na szklankę przegotowanej wody, doustnie. Płukanie i okłady - miejscowo;
Wrzód żołądka, 12 wrzodów dwunastnicy. Standardowy program odbioru.

Pchać
Kup Armavir http://vetblock.ru/p32580660-asd-fraktsiya.html
Bardzo śmierdzi, rozcieńczam 30 frakcji 60 wody w wodzie, picie jest obrzydliwe, ale warto, nie lubi światła i wysokiej temperatury, po otwarciu na nie więcej niż 10 dni, nie jest skuteczne używanie go później, szkodzi pić z przerwami, ponieważ przedawkuje 5 dni pić 3 przerwa dzienna i tak dopóki nie poczujesz, że coś dzieje się w ciele, nie więcej niż 2 miesiące, a następnie przerwa 2 tygodnie stopudovo. Bierzemy strzykawkę, przebijamy elastyczną taśmę centrum handlowego pożądane jest, aby powietrze nie dostało się do szklanki z wodą za pomocą strzykawki, a następnie pijemy.

Super środek może być stosowany jako sterylizator w kontakcie z dolnym, wlać 20 ml rozcieńczonego roztworu do tylnego otworu przez strzykawkę i żadne wirusy nie są przerażające i choroba, będę tupać jak czosnek, ale silniejszy 5-6 razy, cała infekcja natychmiast znika.

Ktoś może uwierzyć, a niektórzy mogą nie przynieść efektu, ale przetestowany na dużej liczbie osób, pomaga..
Jest sprzedawany tylko jako produkty dla zwierząt domowych, w aptekach nie ma sklepów zoologicznych itp.,

16.11.2012 07:43:00# 5